83 magnetiska bokstäver - VERSALER A-Z (från Djeco)

I en fin låda så kommer det hela 83 magnetiska versaler. Det här är bokstäver som har tagits fram för att göra det roligt att lära sig läsa. Genom att leka med bokstäverna på kylskåpet eller på annan metallisk yta så skapar man ett naturligt intresse för ord och läsning. Bokstäverna är färgglada och skapar också fin dekoration där man hänger dem. Vi rekommenderar setet från 4 år. (OBS - bara A-Z, ej Å, Ä Ö)
259 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
DJ03101

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Här får du 83 bokstäver som är färgglada och cirka 3 cm långa. Hela alfabetet finns med förutom Å, Ä och Ö. Bokstäverna är gjorda av trä men rekommenderas från 4 år då de inkluderar mindre delar samt magneter.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.