Aktivitetsringar (6 st)

Färgglada aktivitetsringar för barn i alla åldrar! Dansa i en cirkel, gå i ringarna på tå, balansera ringarna på huvudet, jonglera med dem, snurra dem runt armar och ben, kasta dem till varandra, hoppa med ringarna runt benen, bygg figurer med dem...låt de härliga aktivitetsringarna inspirera er till oändliga lekmöjligheter. Passar lika bra för ett barn som en hel barngrupp. Arrangera strukturerade aktiviteter eller lek med dem spontant. Perfekt för rytmik och gymnastik. Från 3 år.
159 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
Ej i lager
SKU
GON-2190

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

6 st färgglada aktivitetsringar i olika färger från Gonge. Tillverkade av konstgjort gummiliknande material. Diameter 16,5 cm, tjocklek 1,2 cm. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Varje barn är unikt...

...och behöver individuell uppmärksamhet för att utvecklas. Gonge Creative Learning är ett danskt företag som tillverkar pedagogiska leksaker som har som mål att hjälpa barnet utvecklas medan det leker. Leksakerna är noggrant designade för att utmana barnets fysiska gränser, utveckla deras kognitiva färdigheter och uppmuntra social interaktion. Passar bra både hemma och i förskolan!