Adventskalender till barn - 2+ år (24 inslagna presenter, 2020)

Lekfull adventskalender för barn under 3 år! 24 noga utvalda gåvor packade i juliga papperspåsar och numrerade från 1 till 24 - klara att bara packa upp och ställa fram. I det här paketet får du ALLT du behöver till ditt lilla barns adventskalender!

Det kan vara svårt att hitta bra och säkra leksaker till barn under 3 år. Ofta är det också svårt att få tiden att räcka till. Vi har gjort jobbet!

I den här adventskalendern för de yngsta barnen finns ett genomtänkt urval av lekfulla och pedgogiska leksaker för badet, att spela musik med, leka rollekar med, att köra med och mycket, mycket mer! Alla noga utvalda, testade och säkra för barn under 3 år. Adventskalendern rekommenderas för barn i åldern ca 2 år.

999 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
AAA24-2

24 säkra leksaker som passar barn i 2-årsåldern. Varje leksak är paketerad i en fin numrerad papperspåse. På bilden ser du några exempel på saker som kan finnas i kalendern, men innehållet kan variera något. Garanterat får du en varierad blandning av kvalitetsleksaker till ett värde som överstiger adventskalenderns pris. Vi bjuder dessutom på inslagningspåsar med nummer och slår in allt till dig!

Mer information:
CE-märkningCE