Animo ballon

Dekorera fyra fina ballonger till ett kalas - eller bara för att ha roligt! Ett fint set med ballonger, dekorationer och inspiration! Med hjälp av lite fantasi och roliga klistermärken kan du skapa roliga figurer av dessa ballonger. Rekommenderad från 3 år.
135 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
DJ02068
Dekorera 4 ballonger och skapa 4 roliga figurer med hjälp av klistermärken. Här hittar du ballonger, dekorationer och inspiration - allt kommer i en fin mapp som mäter 21,5 x 23 x 0,3 cm. Detta kit passar perfekt till barnkalas eller bara för att pyssla lite. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.