Arbetsfordon (3 st, Plan Toys)

Fina små arbetsfordon i trä! Välgjorda små träbilar för byggarbetsplatsen. En lastbil med tippbart flak, en betongblandare som självklart kan snurra på betongbehållaren (annars är det risk att betongen härdar i förtid!) och en kranbil med utdragbar kranarm. Roliga att leka med som de är eller tillsammans med andra fordon och vägdelar i serien Road & Rail. Från 3 år och uppåt.
265 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
PT-6047
3 små arbetsfordon från PlanToys Road & Railserie. Mått: (ca) 7,5 x 3 x4 cm. Tillverkade i Thailand av trä från hållbara odlingar. Från 3+ år. På bilderna ser man också passande vägdelar och vägskyltar som säljes separat.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!