ARK Brick Stick tuggpenntopp (välj hårdhet, färg)

Penntopp i form av en legobit! Ett terapeutiskt hjälpmedel för barn som tycker om att tugga. Hjälper både barn och vuxna som har ett extra stort behov av att ha någonting att tugga på för att kunna koncentrera sig och fokusera. En blyertspenna följer med.

Penntoppen finns i 3 färgkodade hårdheter/densitet:

  • Standard (magenta) - rekommenderas om man tuggar mycket försiktigt
  • XT (limegrön) - XT står för "Xtra Tough" rekomenderas om man tuggar måttligt hårt.
  • XXT (blå) - XXT står för "Xtra Xtra Tough" rekommenderas om man gillar att tugga på fasta föremål med ordentligt motstånd

Detta är ingen leksak utan ett terapeutiskt hjälpmedel-rekommenderas ej för mycket ivrigt/aggressivt tuggande.

Från 139 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
ARK-PTBRK-valj

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Penntopp legobit från ARK. Produkten är CE-märkt som medicinsk produkt. Rekommenderas för barn från 6-7 år och uppåt. Kontrollera regelbundet att produkten är hel. Fungerar bäst på pennor utan sudd i toppen. Diskmaskinsäker upp till 70 grader C. Rengör ny produkt och vid behov med mild tvål och vatten. Mått: 6 x 1,5 x 1 cm.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

För alla med tuggbehov! 

ARK Therapeutic är ett amerikanskt familjeföretag som tillverkar innovativa terapiverktyg och produkter för barn och vuxna med särskilda behov. Företaget startades av ett par, hon logoped, han ingenjör, och de har som mål att skapa lösningar som gör livet enklare för dig och dina nära och kära. Här hittar du noga utvalda tugghjälpmedel av hög kvalitet, både coola tuggsmycken och rejäla penntoppar.