Basket i badkaret - Niklas (Lilliputiens)

Basket i badkaret! Vargen Niklas (basketkorgen) har sugproppar som kan sättas fast på kaklet eller badkaret. Försök att fånga de tre smågrisarna och kasta dem i vargens mun! Bollarna (grisarna) är numrerade 1-3, har olika ansiktsuttryck och olika färger/mönster. Snabbtorkande material. Från 18 månader.
349 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
LIL-83044
Badleksak från Lilliputiens. Tränar vattenvana, finmotorik och öga-hand-koordination. Tillverkat av snabbtorkande neophrene. Vargen har en baksida av nättyg och två rejäla sugproppar. Endast handtvätt i ljummet vatten. Mått basketkorg ca 20 x 25 x 12 cm. Diameter bollar ca 7,5 cm. Från 18+ månder.
Mer information:
CE-märkningCE

Lilliputiens är ett belgiskt företag som startades 1995 av två vänner med ett mål - att skapa pedagogiska, roliga och charmiga mjuka leksaker av högsta kvalitet. Lilliputiens favoritord är "förundran" - och alla deras leksaker har roliga saker att utforska och upptäcka. Charmiga figurer som bl a enhörningen Louise, noshörningen Maurius, lejonet Jack och draken Walter förekommer i allt från gosedjur till pussel och badleksaker.