Dragleksak Rainbow alligator

En färgglad promenadkompis! Dragleksaker är kul och en härlig alligator i regnbågens alla färger är perfekt för barn som börjat gå. Det mjuka PlanWoodmaterialet ger mjuka härliga ytor och kanter. Rekommenderas från 12 månader och uppåt.
269 kr
Eko CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
I Lager
SKU
PT-1416
Dragleksak från PlanToys. Tillverkad i trä och PlanWoodTM (spillprodukter av trä tas tillvara, mals och infärgas med organiska giftfria färger, därefter tillsätts ett organiskt bindemedel.) Mått: 9,2 x 23,9 x 9,4 cm. Från 12+ månader. Tränar grovmotorik och koordination. Utvecklande för språk och kommunikationsförmågan.
Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!