Shape Factory från Fat Brain Toys

Sortera former med en twist! Shape Factory är en plocklåda med en extra dimension. Den har 10 färgglada former men bara 4 hål att stoppa dem i. Tryck på den stora knappen på toppen så roterar den övre delen av plocklådan och nya, passande hål kommer fram. När barnet lyckats få i alla bitarna kan man öppna dörren och ta ut dem. Det går bra att börja med 4 klossar innan man introducerar, eller barnet själv upptäcker twistfunktionen - så att det går att lyckas även för de yngsta användarna. Från 2 år och uppåt.
389 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
FBT-50150
Sorteringslåda Shape Factory från Fat Brain Toys. Material: Plast. Tränar finmotorik och uppmuntrar rumsliga resonemang, problemlösning och experimentglädje. Mått: 18,5 x 18,5 x 20 cm. Från 2 + år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Fat Brain Toys är en av de ledande leksaksdetaljisterna i USA. År 2006 började grundaren Mark Carson designa några leksaker som motsvarade vad han själv letade efter - stimulerande och kreativa leksaker med obegränsade möjligheter. Resultatet blev en serie byggleksaker och roliga spel och Fat Brain Toys tog steget från detaljist till tillverkare. Vi är glada att kunna erbjuda ett urval av deras fantastiska nyheter.