Submarine Spray Whale (Yookidoo)

Badleksak med dusch! En färgglad ubåt med ett vattencirkulationspumpsystem som suger upp vatten från badkaret och ger en säker ström av vatten - utan att slösa på vatten från kranen! Duschens handtag är speciellt utformat för att ge små händer ett bra grepp. Spruta på valen och se den simma omkring, duscha dig själv, eller någon vuxen! Anslut duschen till valen och den sprutar vatten genom hålen på huvudet. Fyll valen med vatten och häll ut. Batterier krävs ingår ej. Rekommenderad ålder ca 2-6 år.
419 kr
CE Prisbelönad
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
YOO-40142
Badleksak och aktivitetsleksak från Yookidoo. Tillverkad av plast. Drivs av 4 st 1,5V batterier (LR6). Uppmuntrar till oberoende lek, stärker finmotorik och öga-handkoordination, utvecklar syn och sensoriska färdigheter. Introducerar barnet i begreppet orsak och verkan och presenterar företeelser som full / tom, flyta/ sjunka etc. Från 2+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
PrisbelönadPrisbelönad

Yookidoos innovativa, interaktiva badleksaker är roliga och underhållande och stimulerar barnet att utforska och upptäcka. Vi har inte många leksaker med batterier i sortimentet-men Yookidoo är ett av undantagen för vi tycker att de är så bra och roliga!