Twilight Buddies - Räv

Superfin nattlampa som projicerar en natthimmel! Twilight Buddies Räv är en nattlampa i ett mjukare format. På ryggen har den lilla räven ett hårt skal som projicerar en fantastiskt fin stjärnhimmel, resten utav rävens kropp är mjuk och kramgo. Nattlampan har en timer så att den lyser i 45 minuter, ljuset skiftar mellan grönt, blått och gult automatiskt. Från 0 år
329 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
Ej i lager
SKU
CB-7473FX
Mjuk som sammet och underbart söt. - Twilight Buddies Räv är en gosedjur och nattlampa i ett. Stjärnbilderna som visas är riktiga och med i kartongen ligger en liten panflett med en stjärnguide, totalt projiceras tre riktiga stjärnbilder och en måne, samt stjärnor som inte är del i en stjärnbild. Från 0 år, rekomenderas dock inte ligga lös i sängen hos barn under 1 år. Ca 30 cm lång, drivs av 3AA batterier som medföljer produkten.
Mer information:
CE-märkningCE

Cloud b - där god nattsömn startar! Namnet, Cloud b, är en twist på Cloud 9, drömmarnas land och företagets mål att designa produkter som hjälper bebisar, barn och deras föräldrar att få en god nattsömn. Cloud b's innovativa produkter har ljud, ljus och den senaste teknologin och är totalt lekvänliga vilket säkert gör dem till ditt barns favoriter.