Bygg- och motorikset i primärfärger (9 delar, från Moluk)

3 sensoriska favoriter i en förpackning! Moluks "open ended toys" - öppna leksaker har oändliga möjlighet till lek och sensoriska upplevelser. 3 st Oiboklossar, 3 st Moxbollar och 3 st Hix av silikon. Upp till ca 1 år är dessa spännande för babyn att greppa och känna på, i ca 1-3 årsåldern perfekta att stapla och bygga med och från ungefär 3 år och uppåt inspirerar de till fantasifulla lekar och uppfinningar. Ett STEAM-leksak som barnet kan ha glädje av genom precis hela barndomen! För alla åldrar, från 0 år!
499 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
I Lager
SKU
BI-43430

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

9 delars lekset av silikon från Moluk. Tillverkat av silikon - kan diskas i maskin. Måttreferens: Oibo-kloss 6 x 6 x 6 cm. (STEAM står för Science, Technology, Engineering, Art & Maths). Stimulerar fantasin. Visuell och sensorisk leksak. Från 0+ år. För precis alla åldrar.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Moluk strävar efter att för barn skapa innovativa produkter som inbjuder till interaktion. Moluk's leksaker har inga batterier, strömbrytare eller instruktioner - de litar på att barnet använder sin fantasi! Leksakerna stimulerar och uppmuntrar barnet att röra sig och upptäcka.