Fishing Ducks för badkaret

Ett roligt fiskespel från Djeco! Använd de medföljande fiskespöna för att gånga upp ankorna i deras böjda svansar. Varje anka har en unik hatt - ett tips är att fösöka fånga en specifik anka för att öka svårighetsgraden! Spelet passar perfekt på t.ex. födelsedagskalas eller bara för att leka med i badkaret. Rekommenderad från 2 år.
289 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
DJ02004
Placera ankorna i vatten (eller inte) och försökt att fånga dom med fiskespön som medföljer. Du får 6 stycken ankor och 2 stycken fiskespön. Ankorna har böjda svansar för att enkelt fångas upp. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.