Spin n Sort Spout Pro (Yookidoo)

Roligt aktivitetscenter till badet! Mer än 10 olika vattenaktiviteter som garanterat engagerar barnet i lärorik, jättekul lek i badkaret. Innehåller 3 utbytbara, ljust färgade koppar med olika effekter. Lätt för barnet att använda, speciellt utformad för små händer. En svängbar arm håller badkopparna så att man kan leka, stapla och utforska. Den batteridrivna pipen, fästes enkelt med sugproppar, suger vatten från badkaret och skapar en oändlig ström vatten. Helt utan slöseri av vatten från kranen, eller risk för att barnet ska bränna sig på för varmt vatten. Rekommenderas för barn i åldern ca 9-36 månader. Drivs av 3 st 1,5V AA-batterier (ej inkluderat).
419 kr
CE-märkt enligt EN-71 Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
YOO-40141
Badleksak och aktivitetscenter från Yookidoo. Tillverkad av plast. Lär ut grundläggande egenskaper inom fysiken. Tränar färger, former och sortering. Främjar sensorisk utveckling. Introduktion i begreppet orsak och verkan. Tränar finmotoriska färdigheter, noggrannhet och hand-öga koordination. Drivs av 3 st 1,5V batterier (LR6). Åldersrekommendation: 9 månader+
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Yookidoos innovativa, interaktiva badleksaker är roliga och underhållande och stimulerar barnet att utforska och upptäcka. Vi har inte många leksaker med batterier i sortimentet-men Yookidoo är ett av undantagen för vi tycker att de är så bra och roliga!