Babygym Camping cubs (Skip Hop)

Ett naturinspirerat babygym! Den trämönstrade strukturen ger en lekfull utomhuskänsla. En tryckt bakgrund av nättyg fulländar den ultimata campingkänslan. Låt barnet träna att ligga på mage med hjälp av den mjuka björnkudden. En lysande eldfluga, en musikalisk tvättbjörn med bitring som spelar "blinka lilla stärna", en sköldpadda med spegel och en björnskallra hjälper barnet att utveckla sina sensoriska färdigheter. Mjuk matta med spännande textur på björnens mage och en överraskning bakom titt-ut-fliken! Fråm 0 år och uppåt. Presentinslagning kan tyvärr inte beställas till den här produkten.
Reducerat pris 749 kr Ordinarie pris 1199 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
Ej i lager
SKU
SH-22033-8
Babygym med 4 funktiner från Skip Hop. Lek i ryggläge, lek i magläge, sittande lek och lekmatta. Mer än 17 utvecklande aktiviteter. Material: 100% polyester. BPA-fri, PVC-fri, ftalatfri Storlek: 91(l) x 91(b) x 97(h) cm Från 0+ år.
Mer information:
CE-märkningCE

Skip Hop är ett designföretag från New York som tillverkar innovativa och praktiska babyleksaker, ryggsäckar och andra barnprodukter. Deras produkter finns i olika serier - zoo, djungel, ABC och "treetop friends". Här hittar du allt från matlådor och tallrikar till badleksaker och byggklossar, allt med charmig och unik design.