Babygym Silver Lining (Skip Hop)

Ett riktigt dröm-babygym! Alla moln har en silverfärgad kant-så även det här stora, fina aktivitetsgymet. En mjuk färgpalett som passar fint i den moderna inredningen kompletteras med klara accentfärger som stimulerar barnets syn. Den stora, mjuka aktivitetsmattan har flera spännande texturer som stimulerar den sensoriska utvecklingen och 5 hängande leksaker som engagerar barnet med ljus, ljud mm. Här finns ett musikaliskt får som spelar "You are my sunshine", en stjärna som lyser med färgglada LED-lampor, moln, en fågel-skallra och en barnsäker solskens spegel. En molnformad "ligga på mage kudde" med mjuk plyschyta på ena sidan och ett roligt tryck på den andra medföljer. Från 0 år. Vi kan tyvärr inte erbjuda presentinslagning av den här produkten.
Reducerat pris 799 kr Ordinarie pris 1099 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
Ej i lager
SKU
SH-22033-7

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Babygym från Skip Hop. Inklusive 5 leksaker och magkudde. BPA-fri, PVC-fri, ftalatfri. Storlek: 91(L) x 91(B) x 48(H) cm. Från 0+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Innovativt och praktiskt

Skip Hop är ett designföretag från New York som tillverkar innovativa och praktiska babyleksaker, ryggsäckar och andra barnprodukter. Deras produkter finns i olika serier - zoo, djungel, ABC och "treetop friends". Här hittar du allt från matlådor och tallrikar till badleksaker och byggklossar, allt med charmig och unik design.