Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Nattlampor för barn - Trädgårdsleksaker för barn i alla åldrar

Nattlampor - Trädgårdsleksaker som utvecklar

Fina nattlampor för lugna nätter

Skapa en mysig och trygg miljö i barnrummet med en nattlampa! Med rätt nattlampa som gör barnet lugnt får man äntligen ett slut på gnället om att det är för mörkt i sovrummet. Ljuset är mjukt och behagligt och barnet slipper oro och rädsla.

Med vissa nattlampor kan man även få ljudeffekter som är lugnande, perfekt om man har ett litet barn som lätt vaknar till under natten. Med rätt nattlampa blir natten både vackrare och nästan lite magisk. För tips och förslag om hur du kan hjälpa mörkrädda barn, kolla gärna i bloggen: Mörkrädda barn - 5 tips som kan hjälpa till.


Att barn älskar djur och natur är nästan lika självklart som att barn älskar glass. Eftersom vi vet hur viktigt det är att stimulera ett barns intresse, samtidigt som man uppmuntrar till kreativitet, erbjuder vi här noga utvalda leksaker på just temat trädgård. Och du – vi har något för alla, även de minsta. Låt den lilla trädgårdsmästaren delta med sitt egna trädgårdsset, trädgårdsväskan från Melissa & Doug har allt från kratta till spade. Letar du efter en liten vattenkanna till din bebis, eller ska det äldre barnet föräras med ett botaniskt laboratorium? Från gosedjur i form av kvittrande näktergalar till sparkcyklar med blommor, vi har något för alla inom trädgårdsleksaker.