Barnvagnshänge - Pirater

Färgglada pirater och fiskar på en söt barnvagnshänge! Ett sött barnvagnshänge med färgglada pirater och fiskar. Fint för det lilla barnet att titta på, och perfekt till barnvagn och bilbarnstol. Ett skallra och prasselljud gär den ännu mer intressant. Från 0 månader.
279 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
Ej i lager
SKU
HB3691

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Babyprodukt från HABA. Figurer i tyg på en tråd av bomull/polyester. Tråden är ca 70 cm lång. Tillverkad i Tyskland av Haba. Från 0 månader. Produkten skall vara fästad vid vagn, bilstol eller liknande-annars föreligger kvävningsrisk.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

"Inventive playthings for inquisitive minds" - Haba är ett tyskt företag som tillverkar leksaker av högsta kvalité. Haba har allt från byggklossar och bitringar för de minsta till byggsatser och uteleksaker för barn från 8 år. Deras pedagogiska spel är väl genomtänkta, dockorna är underbart fina. De har även fina barnmöbler, mattor och inredningsdetaljer som förstås kan tas in på beställning. Haba satsar hårt på säkerhet i design och tillverkning och de flesta av deras träleksaker tillverkas i Tyskland