Bilibo - grön

Prisbelönt leksak med oändliga användningsområden! En härligt grön Bilibo - en annorlunda leksak utan någon speciell funktion, det är upp till barnet att komma på fantasifulla sätt att använda den på. När många vuxna funderar över vad man ska ha den till har barn inga problem att förstå hur den ska användas. Bilibo kan vara en snurra, ett skal, en trumma, någonting att fylla med sand eller vatten, en vagga för dockorna, en stol, en kastrull, ett fartyg eller kanske en mysig grotta till de mjuka djuren. Bilibo är tänkt för barn mellan 2 och 7 år och inspirerar till många olika lekar beroende på ålder och intresse. Presentinslagning kan tyvärr inte beställas av den här produkten.
399 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
Ej i lager
SKU
BI02-G

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Bilibo leksak från Moluk. Mått ca 40 x 37 x 20 cm. Tillverkad av tålig plast. Utvecklar fantasi, motorik, koordination mm. Rekommenderad ålder 2-7 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Öppna leksaker!

Moluk skapar innovativa produkter som inbjuder till interaktion. Moluk's leksaker har inga batterier, strömbrytare eller instruktioner - de litar på att barnet använder sin egen fantasi. Leksakerna stimulerar och uppmuntrar barnet att röra sig och upptäcka.