Bilibo - lila

En härligt lila Bilibo! Bilibo är en annorlunda leksak utan någon speciell funktion, det är upp till barnet att komma på fantasifulla sätt att använda den på. När många vuxna funderar över vad man ska ha den till har barn inga problem att hitta användningsområden. Bilibo kan vara en snurra, ett skal, en trumma, någonting att fylla med sand eller vatten, en vagga för dockorna, en stol, en kastrull, ett fartyg eller kanske en mysig grotta till de mjuka djuren. Bilibo är tänkt för barn mellan 2 och 7 år och inspirerar till många olika lekar beroende på ålder och intresse. Vi har tyvärr inte möjlighet att slå in produkten som present av praktiska skäl-pappret spricker lätt i transporten.
399 kr
CE-märkt enligt EN-71 Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
Ej i lager
SKU
BI01-PU

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Bilibo leksak från Moluk. Främjar utvecklingen av motorik och koordination. Färg: lila. Tillverkad av plast. Storlek: 37 x 40 x 20 cm. Från 2-7 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Öppna leksaker!

Moluk skapar innovativa produkter som inbjuder till interaktion. Moluk's leksaker har inga batterier, strömbrytare eller instruktioner - de litar på att barnet använder sin egen fantasi. Leksakerna stimulerar och uppmuntrar barnet att röra sig och upptäcka.