Bilibo - vit

Bilibo-vad är det? Jo, Bilibo är en s.k "öppen leksak" som inte har en given funktion. Ditt barn kommer säkert komma på många olika användningsområden, även fast de flesta vuxna kan vara lite mer osäkra på vad man egentligen ska ha den till. Bilibo kan snurra runt, fungera som ett skal om man villvara en sköldpadda, vara en trumma, en vagga eller ett gömställe för nallarna och dockorna, en stol eller ett ställe som kan fyllas med sand eller vatten. Bilibo är tänkt för barn mellan 2 och 7 år och inspirerar till många olika lekar beroende på ålder och intresse. Vi kan tyvärr inte erbjuda presentinslagning av produkten.
399 kr
CE Prisbelönad
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
Ej i lager
SKU
BI-2143011
Bilibo - en öppen leksak från Moluk. Mått ca 40 x 37 x 20 cm. Tillverkad av tålig plast. Färg: vit. Inspirerar barnet till fantasifulla lekar, tränar både motorik och koordination. Rekommenderad ålder 2-7 år.
Mer information:
CE-märkningCE
PrisbelönadPrisbelönad

Moluk strävar efter att för barn skapa innovativa produkter som inbjuder till interaktion. Moluk's leksaker har inga batterier, strömbrytare eller instruktioner - de litar på att barnet använder sin fantasi! Leksakerna stimulerar och uppmuntrar barnet att röra sig och upptäcka.