Biltransport med 2 bilar (Plan Toys)

Fin liten biltransport med två bilar! Dragdelen på biltransporten kan hakas av och klaffen längst bak fällas upp och ner med hjälp av en resårsnoddsfunktion. De två små bilarna kan då lätt köra på och av transporten. Ingår i Plan Toys serie Road & Rail och kan köras som den är eller kompletteras med roliga vägdelar, bilskyltar mm(säljes separat). Setet innehåller 1 st dragbil och 2 personbilar. Alla bilarna har rullande hjul. Från 3 år och uppåt.
189 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
PT-6043
Biltransport i 2 delar samt 2 bilar av trä från PlanToys Road & Railserie. Mått: (biltransport) 16 x 3 x 4 cm) (personbilar) 4,8 x 2,3 x 2,8 cm. Tillverkade i Thailand av trä från hållbara odlingar. Från 3+ år. På bilderna ser man också passande vägdelar och vägskyltar som säljes separat.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!