Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Blogg - Pysseltips

Fem underbara ritset från Djeco - step by step

Jag kan göra många saker, men måste erkänna att jag inte är någon konstnär. Jag kan rita en katt...en väldigt enkel katt som utgår från två cirklar. När mina barn var små blev de alldeles fascinerade av min enkla katt och jag kan inte räkna hur många gånger de har bett mig  "Rita katten igen, mamma!" så att de kunde färglägga den. 

Nu behöver man inte längre vara konstnär eller, som jag, bara kunna rita ett djur. Djeco har kommit ut med fem (5) olika ritsatser med olika enkla motiv. Rekommenderad ålder på dessa ritsatser är 3-6 år, men jag tycker att det är missvisande - produkten kan vara för föräldar och vår åldersrekommendation är från "när ditt barn börjar bli intresserade av att färglägga bilder" till "mitt barn vill inte pyssla längre".

Read More

Pysseltips - kakor till fåglarna

Våren kommer snart och fåglarna med den! De här fågelkakor är roliga att göra tillsammans i köket, och de behövs inte ens gräddas i ugnen!Read More

Pysseltips - Måla på varma stenar

Jag letade efter lite inspiration för ett utomhus-inomhus projekt som kunde locka fram även min 11-åring... och jag hittade varma sten-målning! (OBS - rekommenderad för barn från 8 år!)

Med hjälp av Christopher har jag testat olika kritor och arbetssätt så att ni kan ha fina stenar (utan för mycket krångel). Idéen med sten-målning är att man smälter färg från kritor på varma stenar. Resultatet blir jättefint - kanske lite handmålade påskägg eller roliga godisar för lek - eller ett lycko-meddelande för någon som behöver en fin, handgjord present!

Read More