Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Appen från PostNord - spåra och hämta paket enklare

Vi har valt PostNord som leverantör av våra paket för att de erbjuder snabba leveranser och bra täckning över hela Sverige. Med PostNords app kan du spåra ditt paket enklare - och även lösa flera problem som fanns tidigare!

Appen kallas "PostNord" och finns på både Apple och Android.

Read More

Älskade gosedjur - därför är de så viktiga!

Har ditt barn ett favoritgosedjur eller docka? Min dotter hade "Bunny", en vit kanin (som blev något mindre vit under åren...) och min son hade "Baby", en blå nallebjörn. Baby och Bunny följde med på lek och äventyr, och nattningen skedde absolut inte om inte Baby och Bunny var med. 

Men varför, bland alla blinkande, pipande leksaker är dessa enkla, mjuka leksaker de som älskas mest? En intressant artikel i Parents Magazine (First Friends: Toddlers and Stuffed Animals) tittar lite närmare på barnets tillgivenhet mot gosedjur.

Read More

Färgläggning och målarböcker för vuxna

Färgläggning är inte bara för barn!

Visste du att även DU kan få fördelar av att färglägga bilder? Ja! Du läste rätt - även vuxna kan förbättra livet genom att färglägga bilder! Vi har ett underbart sortiment målarböcker för vuxna på hemsidan, och här kan du läsa mer!

Read More

4 annorlunda målarböcker från MudPuppy

Det är kul att färglägga bilder... men ännu roligare när man har en "målarbok" som är kreativ i designen! Här är fyra sorters roliga målarböcker som tar ditt barns färgläggning till nya höjder!

Read More

Köpa pussel? 7 tips för att välja rätt

Vi har många olika sorters pussel - allt från träpussel till magnetiska pussel, pussel som är lätta att ta med sig på resan, pussel som täcker en stor yta på golvet, 3-d pussel, pusselmattor m fl!

Vi har valt att ta in pussel från flera olika tillverkare -eftersom alla har olika fördelar, fokus och teman.

Men hur väljer man då rätt pussel?

Read More

Corolle dockor - vackra och lekvänliga dockor från Frankrike

Vi letar alltid efter roliga, fina, säkra och lekvänliga dockor som lockar barnet till lek. Corolle är och har varit en favorit i guldklass länge - och företaget har precis fyllt 40 år!

Läs mer om dessa fina dockor från Frankrike:

Read More

Leksakstips - välj rätt docka till ditt barn

Hade du en docka när du var liten? 

Det är viktigt för barn att leka med dockor. Dockor hjälper barnet att hitta trygghet, att utveckla språket, att öva tal och samtal, att öva finmotorik - ja, det är mycket som är bra med dockor. 

Men med så många olika dock-serier, hur väljer du rätt docka till just ditt barn? Vi hjälper dig med några konkreta förslag!

Read More

10 underbara reseleksaker att ta med sig

Ska du ut och resa med barnet?

Du vill säkert ta med dig paddan, hörlurarna och en laddare... men det är bra att även tänka på andra leksaker och spel som passar bra under resans gång... och kanske även när man väl har kommit fram. 

Oavsett om du ska resa med bil, tåg, buss eller flyglan, finns det underbara och praktiska leksaker som kan göra resan enklare och roligare för alla!

Här är våra 10-i-topp tips för en roligare resa med barn:

Read More

Lektips - 4 roliga ABC-spel till resan

Semester handlar mycket om äventyr och tid med familjen. Ibland innebär det också långa resor med bil, tåg eller flygplan. För barnen betyder det ofta en del tråkiga stunder. För oss föräldrar kanske lite många “När är vi framme?” och andra utmaningar.

Här delar vi med oss av fyra roliga alfabetslekar/spel för barn från 4 år uppåt som kan få tiden att gå lite snabbare – eller åtminstone att inte stå stilla!

Read More

Bra hängmattor för barnfamiljer

Det kanske inte är helt lätt att förstå varför vi säljer hängmattor på ABC Leksaker. Visst finns det barnhängmattor som passar in i sortimentet, men hängmattor för vuxna? Varför finns dem med?

Och om man vill ha en hängmatta, hur väljer man den som är bäst för barnfamiljen?

Read More