Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Lek med oss - Busiga dinosaurier och fraktfria leveranser

Vi älskar leksaker - och att leka!

Vill du leka med oss? 

Våra busiga dinosaurier har bjudit in dig och dina dinosaurier att skapa en DINOvember-scen och dela den med oss på Instagram! Som tack för leken skickar vi dig en kod för fraktfri leverans. (Undrar du om DINOvember? läs mer här...)

För att delta i dino-firandet...

Read More

Pysseltips: färglägga annorlunda och öka kreativiteten

Vi har redan skrivit om hur bra det är för barn att färglägga bilder - det är utvecklande, kreativt, roligt...ända till dess att det blir tråkigt!

Ja, för tråkigt bir det om man använder samma kritor, samma vita papper, samma målarböcker och samma tuschpennor hela tiden.

Så...varför inte ge nytt liv till ditt barns kreativitet genom roliga, och lite annorlunda, produkter? Vi visar dig hur!

Read More

Dinovember - fira november med busiga dinosaurier

November är kanske inte årets roligaste månad... den brukar vara kall och mörk och dagarna blir bara kortare och kortare. Det är dessutom lite för tidigt för alla fina juldekorationer.

Men, tänk om det ändå skulle hända något spännande denna mörka, kalla månad...

...om t ex dinosaurierna i leklådan vaknade till liv och ställde till det på nätterna...

Har det hänt dig? Det händer oss varje år... både hemma och på leksakslagret!

Read More

Lektips: 3 anledningar till varför en trollerilåda är bra för barn

Vad kul det är med magi! Ja, magi är verkligen... magiskt... och det gör att vi blir nyfikna, intresserade, förvirrade och underhållna - allt på en och samma gång!

Det är jätteviktigt och otroligt bra (och kanske kan vi säga "pedagogiskt") för barn att hålla på med magi. Den bidrar mycket till utvecklingen och de färdigheter som utvecklas kommer barnet att få användning av senare i livet. En bra trollerilåda med tricks som är anpassade efter barnets ålder kan förvandla en leksak till en livslång hobby.

Read More

Julkalendrar - köpa färdigt eller skapa eget?

Vill du ha en julkalender till ditt barn? Det är kul att räkna ner dagarna till julafton - och det finns flera sätt att göra det på. Läs mer...Read More

Skapa enkelt - stora spindelnät till Halloween

När hösten slår till är det kul att fira lite - med Halloween! 

Dekorera enkelt med stora spindelnät -  du kan skapa en mystiskt stämmning med bara sånt du har hemma. Använd svarta soppåsar, svart papper eller svart tyg och skapa fina nät - nästan precis som man gör för att skapa papperssnöflingor. 

Vi gjorde våra spindelnät av soppåsar för att de är billiga och stora, och ganska enkla att klippa i.

Read More

Baktips - American Sugar Cookies till Halloween

Dessa underbara kakor är perfekta för bakning tillsammans! De kan färgas, dekoreras, eller bara bakas (och ätas) som dem är - och de blir perfekta till olika säsonger!

Sockerkakor passar de flesta barn för att de innehåller varken nötter eller chocklad.

Read More

Skapa enkelt – Mini-pumpor till Halloween

Nu är det oktober, hösten är på gång, och det kan vara kul att dekorera lite. Och förstås kommer Halloween på den 31:sta oktober!

Men det kan vara svårt att hitta tiden bland allting annat… 

Här kommer ett förslag för en söt bordsdekoration till Halloween - som blir ett perfekt mellanmål, också!

Read More

Pysseltips - gratis halloween prick-till-prick (extreme!)

Lite pyssel inför Halloween? Tycker du om prick-till-prick?

På den här "prova på" sidan från Mindware får du en underbar Halloween bild - men vi ska inte avslöja vad det är... du måste lösa det själv! Men akta dig - bilden är inte bara lite läskigt... antalet prickar är verkligen EXTREME!

Read More

7 anledningar till varför färgläggning är bra för ditt barn

Varför ska ditt barn färglägga bilder? Rätt svar är förstås för att det är kul!

Japp - barn (och vuxna) älskar att färglägga bilder. Och det är enkelt att göra - man behöver bara en bild och några kritor och man kan köra på.

Men det finns flera anledningar till varför färgläggning är bra för ditt barns utveckling - och varör ett enkelt aktivitet kan leda till bättre utveckling och psykiskt hälsa. Här presenterar vi några av dem:

Read More