Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Presenttips - köp 4, betala för 3

Vi vet precis hur det är...

Onsdag kväll är du sen att hämta på förskolan. Du rusar in genom dörren och där är det - inbjudningskortet till barnkalas, nu på lördag, kl 10 på morgonen!

Det finns ingen tid att köpa någonting till barnet...inte ikväll, inte imorgon kväll... kanske blir det någonting som du plockar upp från mataffären eller bensinmacken tidigt på lördag morgon? Om du har tid att åka förbi leksaksaffären med barnet... så slutar det kanske i tårar... för att du är trött och har bråttom, för att ditt barn också är trött och vill ha någonting, för att din treåring inte förstår varför kompisen ska få en gåva.

Ta det lugnt, vi kan hjälpa till...

Read More

Mörkrädda barn - 5 tips som kan hjälpa till

Har du ett barn som är mörkrädd? Är det svårt att få barnet att komma till ro vid läggdags?

Här hittar du några tips som förhoppningsvis kan hjälpa hela familjen att somna och sova bättre!

Read More

Den enklaste skattjakten någonsin - gratis

Här är en enkel skattjakt som du kan ladda ner, skriva ut och göra med ditt barn - på nolltid!

Vi har märkt att ganska många av er tycker att det är kul att skapa en enklare skattjakt, och den här ska passa de flesta. Skattjakten kan vara en underbar aktivitet på kvällen och det tar mindre än 5 minuter att komma igång!

I vår enkla skattjakt har vi valt ut 8 olika ställen i huset som vi tror att nästan alla har (stol, bord, kudde, skor). Vi har samlat ledtrådarna i text och bild, så att även barn som inte kan läsa kan leka tillsammans med läskunniga syskon. 

Allt du behöver göra är...

Read More

En familjekalender att skriva ut

Nu är skolorna igång igen och allt är planerat och under kontroll... eller?

Jag har suttit så många gånger vid frukostbordet med mina tre barn när det plötsligt utbrutit kaos... för att vi hade glömt att ett av barnen skulle ta med en matsäck... eller gympapåse... eller hade planeringsdag... Du vet hur det är.

För flera år sedan skapade jag en enkel familjekalender - en vecka med veckodagar och ett antal kvadrater per dag - och jag delade den i ABC Leksakers blogg (i en mycket tidigare version). Nu har jag hittat kalendrarna igen - och nu kan du också få dem!

Read More

Appen från PostNord - spåra och hämta paket enklare

Vi har valt PostNord som leverantör för våra paket för att de erbjuder snabba leveranser och bra täckning över hela Sverige. Och nu med PostNords app kan du spåra ditt paket enklare - och även lösa problem!

Appen kallas "PostNord" och finns på både Apple och Android.

Read More

Älskade gosedjur - därför är de så viktiga!

Har ditt barn ett favoritgosedjur eller docka? Min dotter hade "Bunny", en vit kanin (som blev något mindre vit under åren...) och min son hade "Baby", en blå nallebjörn. Baby och Bunny följde med på lek och äventyr, och nattningen skedde absolut inte om inte Baby och Bunny var med. 

Men varför, bland alla blinkande, pipande leksaker är dessa enkla, mjuka leksaker de som älskas mest? En intressant artikel i Parents Magazine (First Friends: Toddlers and Stuffed Animals) tittar lite närmare på barnets tillgivenhet mot gosedjur.

Read More

Färgläggning och målarböcker för vuxna

Färgläggning är inte bara för barn!

Visste du att även DU kan få fördelar av att färglägga bilder? Ja! Du läste rätt - även vuxna kan förbättra livet genom att färglägga bilder! Vi har ett underbart sortiment målarböcker för vuxna på hemsidan, och här kan du läsa mer!

Read More

4 annorlunda målarböcker från MudPuppy

Det är kul att färglägga bilder... men ännu roligare när man har en "målarbok" som är kreativ i designen! Här är fyra sorters roliga målarböcker som tar ditt barns färgläggning till nya höjder!

Read More

Köpa pussel? 7 tips för att välja rätt

Vi har många olika sorters pussel - allt från träpussel till magnetiska pussel, pussel som är lätta att ta med sig på resan, pussel som täcker en stor yta på golvet, 3-d pussel, pusselmattor m fl!

Vi har valt att ta in pussel från flera olika tillverkare -eftersom alla har olika fördelar, fokus och teman.

Men hur väljer man då rätt pussel?

Read More

Corolle dockor - vackra och lekvänliga dockor från Frankrike

Vi letar alltid efter roliga, fina, säkra och lekvänliga dockor som lockar barnet till lek. Corolle är och har varit en favorit i guldklass länge - och företaget har precis fyllt 40 år!

Läs mer om dessa fina dockor från Frankrike:

Read More