Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Älskade gosedjur - därför är de så viktiga!

Har ditt barn ett favoritgosedjur eller docka? Min dotter hade "Bunny", en vit kanin (som blev något mindre vit under åren...) och min son hade "Baby", en blå nallebjörn. Baby och Bunny följde med på lek och äventyr, och nattningen skedde absolut inte om inte Baby och Bunny var med. 

Men varför, bland alla blinkande, pipande leksaker är dessa enkla, mjuka leksaker de som älskas mest? En intressant artikel i Parents Magazine (First Friends: Toddlers and Stuffed Animals) tittar lite närmare på barnets tillgivenhet mot gosedjur.

Read More

Kalastips: 11 klassiska (och enkla) lekar till barnkalas

Det är roligt med barnkalas... och trevligt att ordna hemma!

Men vad gör man med så många barn? 

Här tipsar vi om 11 roliga (och enkla) lekar, stafett och spel som passar perfekt till barnkalaset - och de flesta kostar nästan ingenting att göra!

Read More

Kalastips: Fixa ett unikt barnkalas i 8 enkla steg

Barnkalas kan vara hur enkla som helst… eller hur komplicerade som helst! Egentligen behöver du bara skicka ut inbjudningar, förbereda glass eller en tårta (helst med levande ljus på), ha några enkla idéer för aktiviteter och skicka hem gästerna med en godispåse. 
 
Det kan ändå vara roligt att planera lite mer, att göra det lite mer speciellt - det är ju faktiskt en av de viktigaste dagarna för barnet, och det är bra om det blir lyckat. Visst kan man ha kalas på någon äventyrpark, simhallen, leklandet eller annat aktivitetsställe, men det är ofta roligare och mysigare att ha kalas hemma. 
 
Så vi tar det steg för steg…
Read More

Lektips: 10 anledningar att älska Lottie-dockor

Vi älskar Lottie-dockor, och är så glada över att ha dessa fina modedockor i vårt sortiment!

Vad är det som gör att dessa små dockor är så underbara och så populära? Här berättar vi varför vi tycker så mycket om Lottie:

Read More

Rory's Story Cubes - det perfekta resespelet!

Rory's Story Cubes är ett roligt resespel som kan tas med enkelt i väskan! Skapa dina egna roliga och kreativa sagor med dessa 9 tärningar!Read More

10 underbara reseleksaker att ta med sig

Ska du ut och resa med barnet?

Du vill säkert ta med dig paddan, hörlurarna och en laddare... men det är bra att även tänka på andra leksaker och spel som passar bra under resans gång... och kanske även när man väl har kommit fram. 

Oavsett om du ska resa med bil, tåg, buss eller flyglan, finns det underbara och praktiska leksaker som kan göra resan enklare och roligare för alla!

Här är våra 10-i-topp tips för en roligare resa med barn:

Read More

Pyssla med barnen - skapa fönster-hjärtan till Alla hjärtans dag

Det är alltid kul att skapa någonting med barnen - och det här är ganska enkelt och passar barn i olika åldrar.

Jag tog idén från Martha Stewart, och hennes ser förstås jättefina ut! Men ibland är det svårt att skapa precis samma sak... så jag tänkte prova själv så att du får en känsla för hur det ser ut när någon som inte är lika kreativ som Martha gör dem!

Read More

Lektips - sandleksaker i snön

Längtar du efter sommaren? Långa, härliga dagar på stranden med spade och hink... men har ni provat på att bygga snöslott i stället för sandslott?

Ja, sandleksaker är inte bara för sand och strand! Vi har flera  leksaker som passar alldeles utmärkt i snön. En vanlig spade och hink fungerar bra, och även sandformer kan användas för snökakor, snöstrutar och snötorn!

Här är några leksaker som är lika roliga att leka med i snön som på stranden - och lite inspiration!

Read More

Baktips - ABC Leksakers godaste pepparkakor

Pepparkaksdeg är faktiskt riktigt enkelt att göra själv... och med det här goda receptet gör det ingenting om man inte bakar ut dem så tunt, de blir jättegoda i alla tjocklekar. Tappar ni lusten att kavla så går det lika bra att göra slut på degen med en osthyvel!  Klicka vidare för receptet!

Read More

Få dina julklappar innan julafton!

Här på ABC Leksaker jobbar vi för fullt för att se till att din beställning kommer fram så fort som möjligt! 

Vi vill vara helt säkra på att du får dina beställda varor innan julafton. 

Om du vill handla dina leksaker online hos ABC Leksaker vill vi helst ha din beställning så tidigt som möjligt... men senast tisdag den 18 december, kl 17.00.

 

Read More