Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

11+ tips till påskägget (som inte är godis)

Ska du göra påskägg till ditt eller dina barn?

Vad har du tänkt att fylla det med? 

Visst är det mumsig med godis, men det är roligt att få någonting som håller längre än bara 2 minuter (ja, det är ungefär hur länge godis håller i vårt hus!) 

Här hittar du bra tips och underbara leksaker som passar bra i påskägget!

Read More

Pysseltips - 5 roliga sätt att dekorera påskägg

Det är så roligt att dekorera till påsk!

Det är inte svårt att dekorera påskägg - här har vi några förslag som du enkelt kan göra hemma. Du behöver bara vanliga ägg - helst vita och helst hårdkokta - och lite konstnärliga material. Vi har främst använt oss av produkter från amerikanska Ooly, men även några andra!

Read More

Hemleverans med MyPack Home (tilläggstjänst)

Under dessa konstiga tider har flera av våra kunder frågat efter hemleverans. Nu är vi glada att kunna erbjuda det som ett alternativ till våra vanliga leveranser med PostNord.

De flesta av våra paket skickas med PostNords MyPack COLLECT vilket betyder att ditt paket kommer till ditt utlämningsställe med PostNord, och att du kan hämta ut ditt paket med kollinummer eller en kod i mobilen. Du kan läsa mer om appen och leveranser med MyPack Collect i bloggen här.

Hemleverans kommer att utföras ocskå med PostNord, med tjänsten MyPack HOME. Det kan köpas som ett tillägg med din vanliga beställning här:

PostNord MyPack HOME (tillägg)

Vi ber om ursäkt att det kan upplevas som lite annorlunda eller krångligt... Som du säkert vet är vi ett litet företag, och utvecklingen av fraktalternativ kan ta tid. Vi har nu hittat en lösning där hemleverans kan beställas som en produkt - vilket gör att vi kan erbjuda det på en gång, utan att vänta på ändringar av hemsidan.

Read More

Pysseltips: Gör en egen hitta-i burk

Letar du efter roliga aktiviteter som håller ditt barns intresse en stund?

Varför inte en göra en "hitta-i-burk"!

En hitta-i-burk är en flaska eller en burk fylld med ris, bönor, linser, sand eller någonting liknande... men genom att vrida och skaka burken kan man hitta roliga småleksaker gömda i. 

Det är roligt att skapa burken tillsammans, och sedan är själva burken rolig att leka med (och perfekt för tillfällen när barnet behöver leka lite tyst och lugnt).

Read More

Mattips - hemlagad granola med kanel och pekannötter

Att laga egen granola är enkelt - och säkert nyttigare än den man kan köpa i butiken. Dessutom fylls hela huset med en underbar doft av vanilj och kanel!

Det här receptet är en höjdare hemma hos oss (och ja, den uppskattas även av tonåringarna). Det enda problemet är att den inte håller särskilt länge - den försvinner inom några få timmar!

Read More

Pysseltips - påskägg att måla från Ooly

Vad ska du göra i påsk?

Blir det middag med familjen? Påskäggsjakt? Påskris? Påskpyssel och andra dekorationer? 

Ibland är det skönt att ta lite tid att sitta och färglägga i lugn och ro. Här är det perfekta motivet - ett fint påskägg från Ooly!

Read More

Ny Wishbone RE2 barncykel - ännu mer "grön"

Vi har nu fått in Wishbones senaste 3-i-1 barncykel - som heter RE2

Liksom Wishbone RE (1) är den nya cykeln tillverkad av återvunnet material, men förbättringar i både design och material betyder att cykeln inte bara är återvunnen, utan även att den nu har ett längre liv samt att den går att återvinna!

Read More

Pysseltips - kakor till fåglarna

Våren kommer snart och fåglarna med den! De här fågelkakorna är roliga att göra tillsammans i köket, och de behöver inte ens gräddas i ugnen!Read More

Pysseltips - enkla origami tulpaner

Just när man börjar tröttna lite på vintern... så kommer tulpanerna! De är så vackra, och man vill bara fylla huset med dessa glada blommor!

Det är enkelt också att vika egna tulpaner, och de blir perfekta att sätta på kort eller att ha på bordet. 

Read More

Pysseltips - Våra bästa kreativa produkter för små konstnärer

Känner du dig kreativ? Ibland är det svårt att verkligen ta sig tid att låta kreativiteten flöda, men ditt barn har säkert inga problem! 

Ett tips för att uppmuntra kreativiteten hos barn är att ha en låda med konstnärsmaterial av god kvalitet till hands - redo när inspirationen dyker upp.

Här har vi valt ut flera underbara produkter som uppmuntrar kreativiteten hos barn. Små barn behöver kanske lite enklare produkter, men större barn kan verkligen uppskatta annorlunda och mer komplicerade kreativa utmaningar.


Read More