Globbers 5-i-1 sparkcykel är den enda (DEN ENDA!!!) sparkcykeln ditt barn behöver under de första åren. Denna sparkcykeln kan ändras från gå-vagn... till gåbil... till första sparkcykeln för det lilla barnet... till sparkcykel för större barn - allt ditt barn behöver från de första stegen fram till lågstadiet.

Som förälder kan det kännas som om ditt barn bara växer... och växer... och att handla betyder ofta att handla om saker som ditt barn har vuxit ur. Oavsett om det är kläder, leksaker, bestick, stolar - det finns en hel lista av saker som ditt barn behöver. Att köpa nytt är dyrt. Globber förstår det och har designat en sparkcykel som växer och förändras tillsammans med ditt barn.

Steg 1 - gåbil med föräldrarnas hjälp

Även innan ditt barn har lärt sig gå kan din Globber ställas in som gåbil. Sätt på sadeln, föräldrarnas handtag och fotstöd och ditt barn kan sitta på, nästan som en vagn. När ditt barn känner sig redo kan hen hjälpa till och sparka lite. Men fotstödet kan vara en fördel för trötta ben, eller tas bort när barnet har fått lite mer självförtroende och gå-vilja.

Globber 5-i-1 sparkcykel och lära gå vagn för barn från 1 till 6 år

Steg 2 - gåbil med egen drivkraft

När ditt barn är lite större, ta bort fotstödet och föräldrarnas handtag, och ditt barn har en snabb och smidigt gåbil. Styret kan låsas med ett tryck tills dess att barnet har lärt sig känslan av att balansera, och kan börja luta för att styra.

Steg 3 - liten och stor sparkcykel

När ditt barn är redo, byt ut sadeln för handtaget och ditt barn har sin första sparkcykel. Styret kan låsas igen med ett enkelt tryck tills dess att barnet känner sig bekväm med att gå rakt fram. Justera höjden på handtaget när ditt barn växer. 

Allt med Globber är säkert, bekvämt och justerbart. Även handtaget för föräldrarna har fyra olika höjd så att det passar de flesta. Ett lågt och brett däck gör att Globber är stark, stabil och enkelt att köra.

 

Globber My Free 4-i-1 Sparkcykel för barn från 1-6 år

Så med en produkt har du både gåbil och en fantastisk sparkcykel som passar ditt barn från 1-6 år! 


Globber 4-i-1 vs Globber 5-i-1 vs Globber Evo Comfort 5-i-1

Globber utvecklar sina modeller sparkcyklar och vi har tre olika varianter:

Globber 4-i-1 har ingen fotstöd men har en justerbar sitthöjd när den är utformad som gåbil.

Globber 5-i-1 har fotstöd, men sadelns höjd är inte justerbar. 

Globber Evo Comfort är exakt som 5-i-1 modellen, men sadeln är lite bredare för lite bättre komfort.


 Vilken Globber är rätt för just ditt barn?

Om du har ett barn mellan 1 och 3 år med långa ben, och du inte tror att du kommer att använda föräldrahandtaget (och inte fotstödet heller), då är en 4-i-1 kanske ditt bästa val. Då har du justerbar sitthöjd på gåbilen.

Om du har ett barn mellan 1 och 3 år, och bor i stan och kan tänka sig använda förälderhandtaget ofta, då är det kanske bäst att satsa på en 5-i-1 så att ditt barn har plats för fötterna. 


Har du flera frågor är det bara att ta kontakt med oss via e-post eller chatt - och här hittar du alla Globber produkter på ABC Leksaker!


Aktiva leksaker på ABC Leksaker

Följ ABC Leksaker på Facebook