Vi är så glada att ha varumärken GLOBBER på lagret - finfina trehjuliga sparkcyklar som går att köra både inomhus och utomhus.  Läs mer om varför Globber sparkcyklar är säkrare än andra modeller! 

Globber Sparkcyklar

Samtliga sparkcyklar från Globber har designats med det lilla extra som gör dem stabila, säkra och härliga att köra. Här är detaljerna för alla modellerna:

Globber My Free 1C Sparkcykel för barn

#1 - Lutande styrning - Ett sparkcykel med vridbara framhjul kan lätt välta om barnet styr för snabbt eller för hårt. Sparkcyklar med lutande styrning utvecklar balansen och välter inte lätt, vilket är säkrare för barn som håller på att lära sig köra. 

#2 - Låsbar styrning - För mindre barn kan föräldrar låsa framhjulen med ett knapp så att sparkcykeln blir ännu säkrare för de minsta.

#3 - Justerbara handtag - Globbers sparkcykel rekommenderas för barn i åldern 3-6 år men barnet växer oftast ganska mycket under dessa år. Det är då praktiskt att ha ett handtag som kan justeras på olika nivåer, från 67,5 -77,5 cm.

#4 - Lägre deck - Fotdecket är lägre för mer stabilitet och har en x-form vilket ger högre prestanda vid svängar. Den tål 50 kg.

#5 - Hög kvalitet på hjul - framhjulen är 121 mm och bakhhjulet är 80 mm. Alla tre hjulen är tillverkade i "high rebound" PU (polyurethane) för bätter komfort och högre prestanda.

#6 - Täckt broms - Bromsen på bakhjulet är täckt för ökad säkerhet och för att det fungerar bättre att bromsa då.

#7 - Ljus - Både Globber Elite och Globber Primo har ljus i hjulen, och Elite har även ljus fram. Ljus är inte bara häftiga "extra" - de hjälper ditt barn att synas enklare.

#8 - Rolig design - Globber sparkcyklar finns i olika färger och handtagen matchar färgen.

Vi har flera olika modeller av sparkcyklar från Globber. Här är lite information om hur du kan välja den som passar bäst för just ditt barn.


Globber primo sparkcykel med ljus

Globber Primo

Primo är en sparkcykel med alla fördelarna ovan. Den finns i flera olika färger. Mönstret/bilden är "utskriven" på däcken - inget klistermärke som kan ramla av. Styret kan enkelt sättas i och tas bort för förvaring och transport.

Primo sparkcykeln har även...ljus i hjulen! 

 Häftig för barnet och ger ökad säkert eftersom barnet syns bättre-vilket vi föräldrar gillar!


 

Globber elite sparkcyklar - med ljus i hjulen

Globber Elite

Elite är en sparkcykel med alla Globber-fördelar. Liksom Primo har Elite ljus i hjulen, men även ljus i främre delen av basen - alltså både häftig och säker! 

Elites fördel är att handtaget enkelt kan fällas ner med ett tryck på knappen så att sparkcykeln är enklare att transportera. Bra när barnet tar med sparkcykeln till skola, fäller ihop den och drar den bakom sig till skåpet. Lite mer praktiskt än Primo, men utan printat däck.

 


 Vilken Globber är rätt för just ditt barn?

Om du har en 3-åring kan du börja direkt med en Globber Primo eller Elite sparkcykel - Primo om barnet ska cykla mest hemma, och Elite om barnet ska kunna lätt förvara sparkcykeln eller transportera den.

Om du har ett barn mellan 1 och 3 år, kolla gärna på Globber 4-i-1 och 5-i-1. Dessa unika sparkcyklar växer med ditt barn, från lära-gå-vagn upp till en vanlig sparkcykel.


Har du flera frågor är det bara att ta kontakt med oss via e-post eller chatt - och här hittar du alla Globber produkter på ABC Leksaker!