Vi är så glada att ha varumärken GLOBBER på lagret - finfina trehjuliga sparkcyklar som går att köra både inomhus och utomhus.  Men det finns så många olika.... vilken ska man egentligen välja? 

Globber Sparkcyklar

Samtliga sparkcyklar från Globber har designats med det lilla extra som gör dem stabila, säkra och härliga att köra. Här är detaljerna för alla modellerna:

Globber My Free 1C Sparkcykel för barn

#1 - Lutande styrning - Ett sparkcykel med vridbara framhjul kan lätt välta om barnet styr för snabbt eller för hårt. Sparkcyklar med lutande styrning utvecklar balansen och välter inte lätt, vilket är säkrare för barn som håller på att lära sig köra. 

#2 - Låsbar styrning - För mindre barn kan föräldrar låsa framhjulen med ett knapp så att sparkcykeln blir ännu säkrare för de minsta.

#3 - Justerbara handtag - Globbers sparkcykel rekommenderas för barn i åldern 3-6 år men barnet växer oftast ganska mycket under dessa år. Det är då praktiskt att ha ett handtag som kan justeras på olika nivåer, från 67,5 -77,5 cm.

#4 - Lägre deck - Fotdecket är lägre för mer stabilitet och har en x-form vilket ger högre prestanda vid svängar. Den tål 50 kg.

#5 - Hög kvalitet på hjul - framhjulen är 121 mm och bakhhjulet är 80 mm. Alla tre hjulen är tillverkade i "high rebound" PU (polyurethane) för bätter komfort och högre prestanda.

#6 - Täckt broms - Bromsen på bakhjulet är täckt för ökad säkerhet och för att det fungerar bättre att bromsa då.

#7 - Rolig design - Globber sparkcyklar finns i olika färger ( fler kommer) och handtagen matchar färgen.

Vi har flera olika modeller av sparkcyklar från Globber. Här är lite information om hur du kan välja den som passar bäst för just ditt barn.


Globber primo sparkcykel med ljus

Globber Primo

Primo är en sparkcykel med alla fördelarna ovan. Den finns i flera olika färger. Mönstret/bilden är "utskriven" på däcken - inget klistermärke som kan ramla av.

Primo sparkcykeln har även...ljus i hjulen! 

 Häftig för barnet och ger ökad säkert eftersom barnet syns bättre-vilket vi föräldrar gillar!


 

Globber elite sparkcyklar - med ljus i hjulen

Globber Elite

Elite är en sparkcykel med alla Globber-fördelar. Liksom Primo har Elite ljus i hjulen, men även ljus i främre delen av basen - alltså både häftig och säker! 

Elites fördel är att handtaget enkelt kan fällas ner med ett tryck på knappen så att sparkcykeln är enklare att transportera. Bra när barnet tar med sparkcykeln till skola, fäller ihop den och drar den bakom sig till skåpet. Lite mer praktiskt än Primo, men utan printat däck.

 


 

Globber My Free 4-i-1 Sparkcykel för barn från 1-6 år 

Globber 4-in-1

har alla punkter öven, men kan även bli...

1) Gåbil med handtag - för de allra minsta (12-36 månader)

2) Gåbil (utan handtag)

3) Liten sparkcykel med låsbart styret (för 2-3 åringar)

4) Större sparkcykel (för 3-6 åringar)

 

Globber My Free 4-i-1 Sparkcykel för barn från 1-6 år

Så med en produkt har du både gåbil och en fantastisk sparkcykel som passar ditt barn från 1-6 år! 


Globber 5-i-1

Under 2016 har Globber vidareutvecklat deras multi-funktion koncept. Deras 5-i-1 produkt lägger till två viktiga detaljer:

1) Fotstöd - så när barnet sitter på gåbilen och föräldrar trycker på handtaget, har barnet någonstans för fötterna att vara

2) Bredare sittplats - gå-bilen är ännu bekvämare att sitta på.

Men... sitthöjden är inte justerbar på Globber 5-i-1 som den är på 4-i-1. 


 Vilken Globber är rätt för just ditt barn?

Om du har en 3-åring kan du börja direkt med en Globber Primo eller Elite sparkcykel - Primo om barnet ska cykla mest hemma, och Elite om barnet ska kunna lätt förvara sparkcykeln eller transportera den.

Om du har ett barn mellan 1 och 3 år med långa ben, och du tror inte att du ska använda föräldra-handtåget så ofta (och inte fotstödet heller för barnet), då är en 4-i-1 kanske ditt bästa val. Då har du justerbar sitthöjd på gåbilen.

Om du har ett barn mellan 1 och 3 år, och bor i stan och kan tänka sig använda förälderhandtaget ofta, då är det kanske bäst att köra med en 5-i-1 så att ditt barn har plats för fötterna.


Har du flera frågor är det bara att ta kontakt med oss via e-post eller chatt - och här hittar du alla Globber produkter på ABC Leksaker!