Våra egna adventskalendrar för barn - 2021

Posted on 2021-09-13 10:03
av Leigh
I

Vi är stolta att få presentera våra nya adventskalendrar för 2021!

Det är spännande att få öppna en present varje dag i december fram till julafton! Men... det kan vara svårt att hinna med allt som ska göras innan den första december.

För att göra det enklare, har vi gjort allt åt dig!

I år har vi tagit fram fyra färdiga adventskalendrar för barn i olika åldrar och med olika intressen. Du behöver bara lägga en beställning och få hem en låda med 24 adventskalenderpåsar med roliga leksaker i, helt färdiga att ta fram till den första december.

Om du tidigare har beställt adventskalendrar från oss, oroa dig inte - årets kalendrar har inte samma produkter som i tidigare år. 


Nya adventskalendrar 2021

Vi har tagit fram adventskalendrar varje år under flera år, och de är väldigt populära hos våra kunder. Vi började redan under sommaren att titta på produkter som kunde få vara med. Vi har flera krav:

Roligt innehåll i varje kalender, varje dag

Ja, det betyder att vi måste hitta 96 (24 x 4) olika leksaker som är intressanta, roliga och som passar barnets ålder. Vår förhoppning är att barnet ska ha kul med varje leksak, och att leksaken är någonting som hen kan leka med direkt, (dvs inte en leksak där man under flera dagar måste samla delar för att den ska vara kul att leka med!)

Anpassad efter barnets ålder

Det är klart att vi har olika innehåll i varje adventakalender - en leksak som passar för en 3-åring är förstås ofta inte lika kul för en 7-åring. Varje leksak är kollad så att den är rekommenderad för just åldersgruppen den är avsedd för.

En bra blandning av leksaker

Det skulle inte vara roligt om alla presentpåsarna innehöll liknande saker dag efter dag. För varje kalender har vi valt ut leksaker för både aktiv och lugnare lek, pyssel, pussel, spel och mycket mer. Allt för att det varje dag ska vara spännande och överraskande att öppna kalendern!

I varje beskrivning av våra kalendrar ser du en lista över innehållet för just den kalendern.

Allt klart till den 1:a december

Varje kalender kommer i en låda med 24 fina papperspåsar, och påsarna är numrerade från 1-24. Påsarna kan hängas upp om man vill men det går lika bra att bara ställa dem på en hylla eller ett bord. 


Nu tittar vi närmare på varje kalender:

Adventskalender för barn från 3-6 år

För den här gruppen har vi valt 24 leksaker som passar barn i förskoleåldern såsom pennor, lera, pussel, bollar, badleksaker, träleksaker, mm! Adventskalendern har ett varierat urval leksaker så att varje dag blir annorlunda - rollek, vattenlek, skapande med lera - och förstås lite juliga grejer!  

Adventskalender för barn från 7-10 år

För de större barnen har vi packat påsarna med kreativa produkter, klassika aktiva leksaker så som studsbollar och pull-back bilar, byggleksaker, kluriga utmaningar, snygga pennor, coola suddgummin och mycket annat spännande. Självklart innehåller även denna kalender en del gåvor som har lite extra jul-feeling!

Adventskalender för barn som älskar dinosaurier

Vi vet att vissa barn kan ha ett starkt intresse - och dinosaurier är ett populärt tema bland barn! Den här kalendern passar barn mellan ca 4 och 8 år. I vår dino-kalender har vi valt ut 24 leksaker med dinosaurie-tema - men ändå ett varierad innehåll! Här hittar du kreativa kits, pennor och sudd, pussel, klistermärken, kluriga spel, mm! 

Adventskalender för barn som älskar enhörningar

För vissa barn är det bara enhörningar som gäller - glitter, regnbågar, magi, mm! Den här kalendern är för dessa fantasifulla barn - och passar bäst i åldern ca 4-8 år. I vår enhörnings-kalender hittar du ett väldigt varierade innehål, men (nästan) allt med enhörnings-tema! Fingerdockor, lera, badleksaker, pennor, kreativa kits mm finns i denna unika adventskalender! 

Om du hellre vill göra en egen julkalender till ditt barn, då gör vi det enkelt med fina påsar, kalendersiffror och Sveriges största online sortiment med småleksaker! Oavsett hur du vill göra det, så hjälper vi gärna till!