Adventskalender 2020 - 24 inslagna paket för barn i olika åldrar

Posted on 2020-09-25 12:07
av Leigh
I

Vi är stolta att få presentera våra nya adventskalendrar för 2020!

Det är spännande att få öppna en present varje dag i december fram till julafton! Men... det kan vara svårt att hinna med allt som ska göras innan den första december. För att göra det enklare, har vi tagit fram fyra färdiga adventskalendrar för barn i olika åldrar. Du får en låda med 24 adventskalenderpåsar med roliga leksaker i, helt färdiga att ta fram till första december.


Nya adventskalendrar 2020

Vi har tagit fram adventskalendrar varje år under flera år, och de är väldigt populära hos våra kunder. Vi började redan under sommaren att titta på produkter som kunde få vara med. Vi har flera krav:

Roligt innehåll i varje kalender, varje dag

Ja, det betyder att vi måste hitta 96 (24 x 4) olika leksaker som är intressanta, roliga och som passar barnets ålder. Vårt hopp är att barnet ska ha kul med varje leksak, och att leksaken är någonting som hen kan leka med direkt, (dvs inte en leksak där man under flera dagar måste samla delar för att det ska vara kul att leka med!

Anpassad efter barnets ålder

Det är klart att vi har olika innehåll i varje adventakalender - en leksak som passar för en 3-åring är förstås ofta inte lika kul för en 7-åring. Vi är extra noga med urvalet i adventskalendern för 2-åringar - varje produkt måste vara säker och godkänd för barn under 3 år. Varje leksak är kollad så att den är rekommenderad för just åldersgruppen den är avsedd för.

En bra blandning av leksaker

Det skulle inte vara roligt om alla presentpåsarna innehöll liknande saker dag efter dag. För varje åldersgrupp har vi valt ut leksaker för både aktiv och lugnare lek, pyssel, pussel, spel, lite juliga grejer och mycket mer. Allt för att det varje dag ska vara spännande och överraskande att öppna kalendern!

Vid varje kalender kan du se en bild med ett urval av vad som finns i just denna kalender.

Allt klart till den 1:a december

Varje kalender kommer i en låda med 24 fina papperspåsar, och påsarna är numrerade från 1-24. Påsarna kan hängas upp om man vill men det går lika bra att bara ställa dem på en hylla eller ett bord. 

Nu tittar vi närmare på varje kalender:

Adventskalender för barn från 2-3 år

Här är fokus på lek - och säkerhet! Bland de 24 leksakerna hittar du fingerdockor, fidgetleksaker, leksaker med hjul, en boll, badleksaker, pussel, fingerfärg och mycket mycket mer! Varje leksak i den här samlingen är godkänt för barn under 3 år, vilket betyder att samtliga produkter har genomgått särskilda tester för just småbarnsleksaker. Vi har valt leksaker från välkända märken, så som Gollnest & Kiesel, Spielstabil, Djeco, Magni, m fl. 

Adventskalender för barn från 3-4 år

För den här gruppen har vi valt 24 leksaker som passar lite större barn - pennor, lera, pussel, en boll, badleksaker, träleksaker, tatueringar, mm! Adventskalendern har ett varierat urval leksaker så att varje dag blir annorlunda - rollek, vattenlek, skapande med lera - och förstås lite juliga grejer!  

Adventskalender för barn från 5-6 år

För barnen i den här åldern har vi hittat många roliga leksaker, allt från byggleksaker med små bitar till roliga leror och pussel och pyssel som passar för 5-6 åringar. Leksakerna kommer från några av våra favoritmärken - Gollnest & Kiesel, Plus-Plus, Tobar, m fl.

Adventskalender för barn från 7-10 år

För de större barnen har vi packat påsarna med kreativa produkter, klassika aktiva leksaker så som spelkulor, studsbollar och twistband, magi, kluriga utmaningar, snygga pennor, coola suddgummin och mycket annat spännande. Självklart innehåller även denna kalender en del gåvor som har lite extra jul-feeling!

 

Om du vill hellre göra en egen julkalender till ditt barn, då gör vi det enkelt med fina påsar, kalendersiffror och Sveriges största online sortiment med småleksaker! Oavsett hur du vill göra det, så hjälper vi gärna till!