Ska du göra en adventskalender till ditt barn?

Det är så spännande att kunna öppna ett paket varje dag i december fram till julafton! Men... det kan vara svårt att hinna med allt som ska göras innan den första december. 

För att göra det enklare, har vi tagit fram vår egen adventskalender i tre versioner - en till barn under 3 år, en för barn från 3-6 år, och en för barn från 7-10 år. I varje paket får man en säker, rolig sak som passar barnets ålder. Varje present är inslagen i en foliepåse med ett nummer (1-24) på - så du behöver inte göra någonting mer!


Hur väljer vi produkter som ska vara i adventskalendern?

Vi spenderar ganska mycket tid med olika kataloger och på olika mässor i jakten efter bra, små leksaker. Vi vill hitta roliga leksaker som håller ditt barns uppmarksamhet i minst 10 minuter, och som är roliga för sig själva, inte bara tillsammans med andra leksaker. 

VI har förstås en budget, kalendern måste ha ett rimligt pris. Vi är ändå glatt förvånad över hur många bra produkter som finns som inte kostar en förmögenhet.

Vi vet att flera av Er kanske har köpt en färdig adventskalender från oss tidigare, så vi har försökt att inte ha samma leksaker som funnits med under de senaste två åren.

Vilken sorts produkter finns i?

I varje paket har vi försökt att ta fram lite olika sorters leksaker - någonting kreativ, någonting musikaliskt, någonting aktivt... en stor blandning. För yngre barn finns det någonting till badet... för större barn lite experiment. När det finns olika motiv har vi försökt hitta produkter som passar alla barn, oavsett kön eller intresse. 

Är leksakerna säkra?

Absolut. Alla leksaker är godkända och säkra, och avsedd för åldersgruppen som adventskalendern avser.

Den svåraste julkalendern vi gör varje år är den till 2-åringar. Ganska många leksaker är inte godkända för barn under 3 år, men vi har lyckats hitta 24 leksaker som passar just denna åldersgrupp.

Vill du göra egen kalender till ditt barn?

Vad roligt! Det vill vi gärna hjälpa till med. Kolla gärna bland våra små leksaker här, och du kan även köpa följepåsar som gör inslagningen mycket enklare!


Vi hoppas verkligen att du och ditt barn blir nöjda med innehållet på årets julkalender - berätta gärna vad du tycker!