4 annorlunda målarböcker från MudPuppy

Posted on 2019-07-24 09:24
av Leigh Neil
I

Det är kul att färglägga bilder... men ännu roligare när man har en "målarbok" som är kreativ i designen! Här är fyra sorters roliga roliga målarböcker från MudPuppy som tar ditt barns färgläggning till nya höjder!


Pixel pictures från MudPuppy

1) Pixel Pictures

Här är det "mystery" som gäller! Man börjar med 6 färger, och kvadrater 1-6. Sedan målar man bilden efter den färg- och sifferkombination som man har valt. Vad blir det? Ja, kanske är bokens tema en ledtråd (hästar, trädgård, monster, m fl), men själva bilden kommer först fram när man har målat färdigt!

Perfekt för barn från 6 år, dessa fina böcker har "rätt" storlek för den här åldersgruppem. Det är ett lagom antal färger och lagom storlek på bilderna som ska målas - så att barnet lyckas utan att tröttna. Spiralryggen och de mindre storleken (25 x 18 cm) gör det enklare att ta boken med sig.

Vill man vara ännu mer kreativ? Sista sidorna i boken har tomma rutor så att man kan skapa något helt eget! Kolla gärna på pixel pictures från MudPuppy!


Måla en krona från MudPuppy

2) Måla din egen hatt/krona

Behöver man en aktivitet för flera barn eller underhållning under ett barnkalas? Dessa fina hattar och kronor är roliga projekt. Varje barn kan måla sin egen... prinsesskrona, kungakrona, brandmanshatt, pirathatt, m fl!

Varje paket innehåller 8 hattar/kronor i två olika designer så att man kan måla samma design på fyra olika sätt... eller ännu bättre - dela med kompisarna! Hattarna är redan utskurna på lite tjockare papper, och fina band medföljer också - bara måla, sätt på och fantasileken kan börja!


Måla en mask - från MudPuppy

3) Måla en mask

Med samma tankesätt som hattar/kronor så har MudPuppy otroligt fina masker att måla själv! Välj bland superhjältar, dinosaurier, insekter, vilda djur.... eller maskerad (vår favorit) och många fler!

Vajre "målarbok" innehåller 20 masker i 4 olika designer, dvs varje design finns 5 gånger så att man kan experimentera med olika pennor och färger... eller måla tillsammans med kompisar. Det medföljer 20 st elastiska gummiband så att maskerna kan sättas på så snart de är färdigmålade. Maskerna är delvis utskurna - botten delen av masken och ögonhål är klara, men översta delen måste klippas ut med sax (bra att ha till hands).

En perfekt aktivitet för en större barngrupp eller barnkalaset! Kolla gärna på "Make-a-Mask" från MudPuppy!


Mudpuppy målarböcker - flip & draw

4) Flip & Draw

Dessa söta målarböcker är mina favoriter! Det är ju annars ofta så att när målarboken är "färdigmålad" målarbok, så är den klar... och det finns inte mycket mer att göra med den. Dessa roliga målarböcker kan man titta i om och om igen - och skapa roliga, tokiga djur och/eller figur! Beroende på vilken bok du väljer, så kan du hitta... en elefant med zebraben? En älg med pingvinunge? En tenisspelare på snowboard? Eller bara designa olika kjolar och tröjor för en ballerina!

Dessa målarböcker är underbara för barn från 4 år. Det finns förstås tomma sidor för egen design! Här hittar du Flip & Draw från MudPuppy!


Alla dessa underbara målarböcker kräver bara några pennor eller kritor... och lite kreativitet! 

Här hittar du samtliga målarböcker från MudPuppy!