Att önska sig vingar

Posted on 2015-09-19 19:27
av Leigh
I

Jag vet inte om du har sett klippet på YouTube från Jubilee Project

De tar in vuxna och barn och ställer samma fråga: Om du fick ändra bara en sak på ditt utseende, vad skulle det vara?

Och typiskt nog svarar alla vuxna först – “Mina öron sticker ut…”, “Mitt ansikte är för tjock…”, “Jag vill bli längre…” osv. Jag tänkte längs samma bana också, om alla små saker som jag skulle ändra, och vilken jag skulle välja.

Men då kommer barnen. Deras svar är helt… underbara. Svar som “Jag vill ha en sjöjungfrusvans…” eller “Haj-mun…” eller “Vingar…”

Hur gamla är vi när vi glömmer bort hur roligt det skulle bli att ha vingar, och istället fokuserar på det vardagliga? Det är det vi ska uppmuntra hos barn – att de ska kunna ha kreativiteten att lämna “lådan” och låt fantasin flöda!

Och det är vårt mål på ABC Leksaker – att hitta ett sätt att uppmuntra fantasin och lek så att våra barn kan önska sig vingar så länge som möjligt!

Hurra för vingar!