Vi vet precis hur det är...

Onsdag kväll är du sen att hämta på dagis. Du rusar in genom dörren och där är det - inbjudningskortet till barnkalas, nu på lördag, kl 10 på morgonen!

Det finns ingen tid att köpa någonting till barnet...inte ikväll, inte imorgon kväll... kanske blir det någonting som du plockar upp från mataffären eller bensinmacken tidigt på lördag morgon? Om du har tid att åka förbi leksaksaffären med barnet... så slutar det kanske i tårar... för att du är trött och har bråttom, för att ditt barn också är trött och vill ha någonting, för att din treåring inte förstår varför kompisen ska få en gåva.

Ta det lugnt, vi kan hjälpa till...


Visste du att du kan beställa en present onsdag kväll och ha den innan helgen?

Det går alldeles utmärkt! 

Vi har valt ut ett begränsat sortiment otroligt fina leksaker mellan 80 och 130 kr.  Sorterade efter ålder och intresse gör det enkelt att fort hitta den perfekta presenten! Gör en stor kopp te, slå dig ner i soffan, sätt upp fötterna och handla kalaspresenterna i lugn och ro!

Du kan även få den inslagen i fint presentpapper - allt med bara några få "klick"!

 


 

Klick #1 - Välj vår "present-till-barnets-kompis" sortiment.

Kilck #2 - Förfina ditt sök med barnets åldern och kanske även intressen.

Klick #3 - Klicka på "Köp" knappen under produkten som du vill ha.

Klick #4 - Klicka på "Presentinslagning" (om du vill ha presenten inslagen, förstås)

Klick #5 - Klicka på VARUKORG och slutför ditt köp. Presenten skickas samma eller nästa arbetsdag och levereras till ditt utlämningsställe.


Ett tips...

Köp flera presenter samtidigt - då är du alltid förberedd!


 

OBS - vill du skicka present till en annan mottagare? Kolla gärna i bloggen för vår bästa tips på att skicka present från ABC Leksaker!