Presenttips - köp 4, betala för 3

Posted on 2019-09-09 13:17
av Leigh Neil
I

Vi vet precis hur det är...

Onsdag kväll är du sen att hämta på förskolan. Du rusar in genom dörren och där är det - inbjudningskortet till barnkalas, nu på lördag, kl 10 på morgonen!

Det finns ingen tid att köpa någonting till barnet...inte ikväll, inte imorgon kväll... kanske blir det någonting som du plockar upp från mataffären eller bensinmacken tidigt på lördag morgon? Om du har tid att åka förbi leksaksaffären med barnet... så slutar det kanske i tårar... för att du är trött och har bråttom, för att ditt barn också är trött och vill ha någonting, för att din treåring inte förstår varför kompisen ska få en gåva.

Ta det lugnt, vi kan hjälpa till...


Visste du att du kan beställa en present från oss på onsdag kväll och ha den innan helgen?

Men tänk om man hade några roliga, färdiga presenter, redo till nästa kalas...

Vi kan absolut hjälpa till!


Roliga kalaspresenter 

Vi har valt ut ett unikt sortiment otroligt fina leksaker mellan ca 80 och 130 kr. Alla finns i kategori:

        REA: Köp 4 betala för 3

och alla har en liten symbol på - ett present.


Hitta den perfekta presenten

Du kan alltid förfina ditt sök efter ålder, intresse, mm för att hitta den perfekta presenten! Du kan sedan välja presentinslagning... eller...


Köp flera och spara mera

Om du vill vara förbredd till nästa kalas... och kalaset därefter... kan det vara bra att ha några färdiga presenter. Vi gör det enkelt (och billigare) för dig. Bara köp fyra leksaker från kategorin "Köp 4 betala för 3" och du betalar bara för tre leksaker - vi drar av kostnaden för den billigaste. 

Bara ange koden:

        KALAS

i kassan.


Ta det lugnt

Så... allt du behöver göra är att koka en stor kopp te, slå dig ner i soffan, sätt upp fötterna och handla kalaspresenterna i lugn och ro!

Erbjudandet gäller endast produkter i kategorin "Köp 4 betala för 3" och koden kan inte användas i samband med andra rabattkoder. Leveransen sker endast till en adress. 


OBS - vill du skicka present till en annan mottagare? Kolla gärna i bloggen för vår bästa tips på att skicka present från ABC Leksaker! 


Små leksaker till barnkalas

Meri-Meri tallrikar, muggar, mm till barnkalas