Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Blogg - Kalastips

Kalastips: 11 klassiska (och enkla) lekar till barnkalas

Det är roligt med barnkalas... och trevligt att ordna hemma!

Men vad gör man med så många barn? 

Här tipsar vi om 11 roliga (och enkla) lekar, stafett och spel som passar perfekt till barnkalaset - och de flesta kostar nästan ingenting att göra!

Read More

Kalastips: Fixa ett unikt barnkalas i 8 enkla steg

Barnkalas kan vara hur enkla som helst… eller hur komplicerade som helst! Egentligen behöver du bara skicka ut inbjudningar, förbereda glass eller en tårta (helst med levande ljus på), ha några enkla idéer för aktiviteter och skicka hem gästerna med en godispåse. 
 
Det kan ändå vara roligt att planera lite mer, att göra det lite mer speciellt - det är ju faktiskt en av de viktigaste dagarna för barnet, och det är bra om det blir lyckat. Visst kan man ha kalas på någon äventyrpark, simhallen, leklandet eller annat aktivitetsställe, men det är ofta roligare och mysigare att ha kalas hemma. 
 
Så vi tar det steg för steg…
Read More

8 roliga lekar med en fallskärm

Fallskärmar är underbara för barngrupper och barnkalas. Det finna många kooperativa spel som uppmuntra barnen att röra på sig, att springa runt och att öva på koordination. Här har du några spel-förslag!Read More

10 roliga lekar till piratkalas

ÅHOJ! Dags för piratkalas? Det är roligt med barnkalas hemma – men det kan vara lite stressigt också! Vi vill gärna att våra barnkalas är lyckade, att alla barn har det roligt, och att huset är nästan likadant efter att alla barn har gått hem…

Att ha några lekar förbereda till kalaset kan förstås hjälpa till!

Read More