Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Blogg - Mer om våra leksaker och spel

Köpa pussel? 7 tips för att välja rätt

Vi har många olika sorters pussel - allt från träpussel till magnetiska pussel, pussel som är lätta att ta med sig på resan, pussel som täcker en stor yta på golvet, 3-d pussel, pusselmattor m fl!

Vi har valt att ta in pussel från flera olika tillverkare -eftersom alla har olika fördelar, fokus och teman.

Men hur väljer man då rätt pussel?

Read More

Bra hängmattor för barnfamiljer

Det kanske inte är helt lätt att förstå varför vi säljer hängmattor på ABC Leksaker. Visst finns det barnhängmattor som passar in i sortimentet, men hängmattor för vuxna? Varför finns dem med?

Och om man vill ha en hängmatta, hur väljer man den som är bäst för barnfamiljen?

Read More

Lil Davinci - öppningsbara ramar för barnets teckningar

Det var en gång... 

...ett barn ( vår egen "A") som kom hem från förskola med teckning efter teckning. Jag ville visa upp dem på ett bra sätt, så jag åkte ut till IKEA och köpte en A4-ram. Jag kom hem med ramen... och behövde en skruvmejsel för att öppna upp ramen, och då ramlade allting ut - glaset, stödet, passepartoun... och sen gällde det att få i teckningen och glaset, skruvarna fastskruvade och ramen vinkelrät... jaa... den första teckningen sitter fortfarande kvar i ramen! Alla andra teckningar? De sattes upp på kylskåpet med magneter.

Nu har vi en bättre lösning - vackra Lil Davinci ® ramar från Dynamic Frames

Read More

Crazy Aaron och hans Thinking Putty

Ibland hittar vi en produkt som bara känns helt rätt för vårt sortiment. Crazy Aarons Thinking Putty är en sådan produkt! 

Vi började med Thinking Putty för flera år sedan, och har nu utökad vårt sortiment för att ha nästan alla sorter som finns! Men varför Crazy Aaron? Varför Thinking Putty? Vad är det som är så roligt med just den här puttyn?

Läs mer...

Read More

Rory's Story Cubes - det perfekta resespelet!

Rory's Story Cubes är ett roligt resespel som kan tas med enkelt i väskan! Skapa dina egna roliga och kreativa sagor med dessa 9 tärningar!Read More

Få dina julklappar innan julafton!

Här på ABC Leksaker jobbar vi för fullt för att se till att din beställning kommer fram så fort som möjligt! 

Vi vill vara helt säkra på att du får dina beställda varor innan julafton. 

Om du vill handla dina leksaker online hos ABC Leksaker vill vi helst ha din beställning så tidigt som möjligt... men senast tisdag den 18 december, kl 17.00.

 

Read More

Skolstart 2018 - katalog

Vad roligt med skolstart!

Nu har vi på ABC Leksaker skapat en ny katalog med ett underbart urval av pedagogiska leksaker som passar perfekt under augusti och september!

Här är en länk till ABC Leksakers skolstartskatalog - i online version som även kan laddas ner som .pdf. 

Read More

Vilken Tangle är din favorit?

Tangle är ett underbart hjälpmedel för barn som har ADHD eller för barn som har det svårt att fokusera. Genom att pilla med någonting i händerna kan det bli enklare att fokusera i klassrummet. Och genom rörelse kan barn (och vuxna) lära sig enklare. (Läs mer om varför en "fidget" kan öka koncentration här.)

Men det finns många olika sorters Tangle - hur ska man välja?

Read More

Globber - en bättre sparkcykel för barn

Vi är så glada att ha varumärken GLOBBER på lagret - finfina trehjuliga sparkcyklar som går att köra både inomhus och utomhus. Samtliga sparkcyklar från Globber har designats med det lilla extra som gör att de är stabila, säkra och härliga att köra. 

Read More

Nytt på lagret - Our Generation Dockor

Precis före jul fick vi in en ny serie dockor - Our Generation! Dessa 46 cm långa dockor är godkända för barn från 3 år, men passar perfekt till lite större barn, från ca 5 år och uppåt.

Vi har många, fina dockor redan i vårt sortiment... så varför fastnade vi för Our Generation? Behöver vi verkligen flera dockor? Svaret är ja, absolut!

Read More