Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Blogg - Livet på ABC Leksaker

Hemleverans med MyPack Home (tilläggstjänst)

Under dessa konstiga tider har flera av våra kunder frågat efter hemleverans. Nu är vi glada att kunna erbjuda det som ett alternativ till våra vanliga leveranser med PostNord.

De flesta av våra paket skickas med PostNords MyPack COLLECT vilket betyder att ditt paket kommer till ditt utlämningsställe med PostNord, och att du kan hämta ut ditt paket med kollinummer eller en kod i mobilen. Du kan läsa mer om appen och leveranser med MyPack Collect i bloggen här.

Hemleverans kommer att utföras ocskå med PostNord, med tjänsten MyPack HOME. Det kan köpas som ett tillägg med din vanliga beställning här:

PostNord MyPack HOME (tillägg)

Vi ber om ursäkt att det kan upplevas som lite annorlunda eller krångligt... Som du säkert vet är vi ett litet företag, och utvecklingen av fraktalternativ kan ta tid. Vi har nu hittat en lösning där hemleverans kan beställas som en produkt - vilket gör att vi kan erbjuda det på en gång, utan att vänta på ändringar av hemsidan.

Read More

En familjekalender att skriva ut

Nu är skolorna igång igen och allt är planerat och under kontroll... eller?

Jag har suttit så många gånger vid frukostbordet med mina tre barn när det plötsligt utbrutit kaos... för att vi hade glömt att ett av barnen skulle ta med en matsäck... eller gympapåse... eller hade planeringsdag... Du vet hur det är.

För flera år sedan skapade jag en enkel familjekalender - en vecka med veckodagar och ett antal kvadrater per dag - och jag delade den i ABC Leksakers blogg (i en mycket tidigare version). Nu har jag hittat kalendrarna igen - och nu kan du också få dem!

Read More

Appen från PostNord - spåra och hämta paket enklare

Vi har valt PostNord som leverantör av våra paket för att de erbjuder snabba leveranser och bra täckning över hela Sverige. Med PostNords app kan du spåra ditt paket enklare - och även lösa flera problem som fanns tidigare!

Appen kallas "PostNord" och finns på både Apple och Android.

Read More

Vi älskar nöjda kunder!

Vi har alltid satsat på att ge den högsta möjliga nivån på kundservice här på ABC Leksaker. Vi vill gärna att våra kunder ska uppleva en tydlig skillnad mot andra e-handelsbutiker och att sök- och köpupplevelse här på vår hemsida ska vara en glad överaskning.

Vi ville hitta ett bra sätt att mäta vår kundservicenivå och gick därför med i Trustpilots undersökningar för ett par år sedan. Under den tiden har vi fått in kommentarer från nästan 3.000 kunder och har legat i topp under kategorin Barnleksaker i över tre år!

För att titta närmare på det som Ni - våra kunder - säger om oss (och för att ha det lite roligt) har vi gjort ett "word cloud" med de populäraste orden som använts i våra rescensioner under de senaste 5 månader. 

Några ord som vi tycker är särskilt viktiga är:

Read More

Leksakstrender - tips från leksaksmässan 2018

Förra veckan åkte jag till Tyskland, till världens största leksaksmässa. Där fick jag se massor med leksaker - 14 hallar med BARA leksaker i - helt otroligt! Lite statistik från årets mässa...där hittade man:

  • över 2800 utställare
  • över 70.000 besökare
  • 1.000.000 leksaker varav 100.000 var nya

... och väldigt många par trötta fötter!

 

Read More

Köp säkra leksaker online

Vi på ABC Leksaker tar säkerhet på stort allvar. Vi förstår att du är orolig och att du vill bara ha det bästa för ditt barn.

Vi är föräldrar också. Vi förstår.

Så vad gör vi så att du kan handla säkra leksaker online hos oss utan att oroa dig?

Read More

Sommartider (hej, hej!) 2017

Sommartider, hej, hej, sommartider!

Japp - nu är det sommar i Sverige och på ABC Leksaker. 

Vi har öppet hela sommaren, men vi är inte på plats varje dag, och under vissa dagar har vi begränsade öppettider. 

Read More

Förskolekatalog - bläddra igenom vårt förskolesortiment

Välkommen!

På ABC Leksaker har vi massor med roliga, pedagogiska leksaker som passar bra på förskolan och i skolan. I vår speciella förskolekatalog har vi lyft fram ett roligt sortiment som passar extra bra! 

Här är en länk till ABC Leksakers förskolesortiment - du kan välja sjäv om du vill titta på onlineversionen eller ladda ner katalogen som .pdf. 

Förskolesortiment - online katalog

Förskolesortiment - nedladdningsbar katalog (.pdf)

Read More

Leverans och leveranstider

Hur snabbt kan vi leverera?

Det är en fråga vi ofta får, så vi ska försöka svara den så bra vi kan.


UTSKICK INOM ETT DYGN

Vårt mål är att packa och skicka samtliga beställningar så snart som möjligt.

Beställningar som kommer in före kl 13.00 skickas ut samma dag, med leverans dagen därpå. (Obs - här pratar vi om vardagar, så om beställningen läggs på fredag kväll skickas den ut först på måndag).

Read More

Leksaksmässan Dag 1 - Lite inspiration

Nu börjar den roligaste delen av mitt jobb!

Ja - i morse åkte jag tidigt till Nürnberg och årets leksaksmässa! Nürnberg är verkligen "Toy City" och mässan är världens största för just leksaker. Det finns 14 hallar här med BARA LEKSAKER! 14! (Ok... visst finns det en hall med bara modelljärnvägar och en som har mest fyrverkerier och utklädningskläder för vuxna... men 12  är ändå rätt så många!) 

I dag hade jag bara några timmar på mig, men inga inbokade möten, så det var bara att vandra bland montrarna och låta inspiration komma. 

Egentligen får man inte ta bilder... men jag tog några i smyg ;) Här är några som visar roliga nyheter som kanske kommer till ABC Leksaker inom kort...

Read More