Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Blogg - Mattips

Mattips - hemlagad granola med kanel och pekannötter

Att laga egen granola är enkelt - och säkert nyttigare än den man kan köpa i butiken. Dessutom fylls hela huset med en underbar doft av vanilj och kanel!

Det här receptet är en höjdare hemma hos oss (och ja, den uppskattas även av tonåringarna). Det enda problemet är att den inte håller särskilt länge - den försvinner inom några få timmar!

Read More

Mattips: baka bananbröd

Mina barn älskar bananer, och bananbröd är en stor favorit hemma hos oss. Här hittar du ett underbart recept som jag ofta bakar tillsammans med barnen.

Read More

Baktips - American Sugar Cookies till Halloween

Dessa smaskiga kakor är perfekta att baka tillsammans! De kan färgas, dekoreras, eller bara bakas (och ätas) som de är - och de kan anpassas för att passa alla säsonger och högtider.

Read More

Baktips - ABC Leksakers godaste pepparkakor

Pepparkaksdeg är faktiskt riktigt enkelt att göra själv... och med det här goda receptet gör det ingenting om man inte bakar ut dem så tunt, de blir jättegoda i alla tjocklekar. Tappar ni lusten att kavla så går det lika bra att göra slut på degen med en osthyvel!  Klicka vidare för receptet!

Read More

Mattips till utflykten

Så är det den tiden på året igen, det härliga vårvädret inbjuder till att spendera mer tid med sina barn utomhus. Fåglarna kvittrar, solen skiner och det börjar faktiskt bli varmt i solen, iallafall mitt på dagen. Det är dags för utlfykter!

Vi ska försöka ge Er läsare de bästa tipsen för att få så lyckade utflykter som möjligt. Låt oss börja med maten...

Det är alltid bra att ha ett bra mellanmål i rockärmen att kunna dra upp vid behov. Det ska vara enkelt att göra, nyttigt för barnen och gott såklart!

Read More

Baka med barnen: Nyttiga muffins med äpple & morot

Benjamin kom hem från skolan med ett recept på muffins. "De är jättegoda, mamma," sa han. "De har inget socker i men även JAG tycker om dem!" Från en kille som ÄLSKAR socker är det nästan otroligt. Nu har vi bakat dem hemma, och ja, inget socker men lite honung... men i alla fall var de jättegoda och fyllda med goda saker.

Här kommer receptet!

Read More