Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Blogg - Presenttips

Färdiga adventskalender paket (2019)

Har du tänkt göra en adventskalender till ditt barn?

Det är så spännande att kunna öppna ett paket varje dag i december fram till julafton! Men... det kan vara svårt att hinna med allt som ska göras innan den första december. 

För att göra det enklare, har vi tagit fram förslag till flera adventskalendrar beroende på barnets ålder och intresse.

Read More

Julklappar för barn - hitta enkelt

Årets bästa julklappar

Letar du efter bra julklappar till barn? Här har vi samlat årets bästa julklappstips - för varje ålder!

I varje åldersgrupp hittar du 30-50 populära leksaker som är godkända och säkra för barn. Om du har bråttom, är stressad, eller bara vill ha några snabba förslag, här hittar du våra bästa julklappstips!  

Read More

Siffror till din adventskalender - gratis!

Har du tänkt göra en adventskalender till ditt barn?

I år hittade vi enkla bruna påsar som passar perfekt att lägga 24 små presenter i - snabbt och enkelt.

Behöver du lite inspiration för siffrorna? Här finns 3 olika stilar på siffror i .pdf-version som du kan ladda ner och och skriva ut helt gratis! För den första krävs endast en svart-vit skrivare, de andra två blir finast om du har tillgång till en färgskrivare. 

Read More

Adventskalender för barn - gör det själv (2019)

Ska du göra en adventskalender till ditt barn?

Man kan förstås köpa färdiga kalendrar med choklad eller lego i, men det kan vara mer personligt, och roligt, att skapa en egen adventskalender som passar just ditt barn. Det är inte enkelt... men det är inte omöjligt heller - och vi kan absolut hjälpa till!

Read More

Presenttips - köp 4, betala för 3

Vi vet precis hur det är...

Onsdag kväll är du sen att hämta på förskolan. Du rusar in genom dörren och där är det - inbjudningskortet till barnkalas, nu på lördag, kl 10 på morgonen!

Det finns ingen tid att köpa någonting till barnet...inte ikväll, inte imorgon kväll... kanske blir det någonting som du plockar upp från mataffären eller bensinmacken tidigt på lördag morgon? Om du har tid att åka förbi leksaksaffären med barnet... så slutar det kanske i tårar... för att du är trött och har bråttom, för att ditt barn också är trött och vill ha någonting, för att din treåring inte förstår varför kompisen ska få en gåva.

Ta det lugnt, vi kan hjälpa till...

Read More

Spännande julklappar för 8+ åringar (som kostar under 150 kr)

Spännande presenter till 8-åringar, större barn och vuxna

Finns det roliga leksaker och spel till större barn? Visst, finns det! Och förhoppningsvis hittar du någonting här som lockar ditt barn till lek eller kreativitet - utan datorn eller mobilen! Här hittar du ett sortiment spel, skapande material och leksaker som kostar mellan 80 och 150 kr och som passar perfekt under julgranen!  

Read More

Underbara julklappar för barn i skolåldern (som kostar under 150 kr)

Roliga presenter till barn i skolåldern?

Letar du efter bra julklappar till 6-åringar och 7-åringar? Här hittar du ett unikt sortiment julklappar som kostar mellan 80 och 150 kr och som är säkra "hits" under julgranen - allt från pussel, pyssel, spel och leksaker!  

Read More

Fina julklappar för 4- och 5-åringar (som kostar under 150 kr)

Letar du efter presenter till 4- och 5-åringar?

Här har du ett roligt sortiment julklappar för 4-åringar och 5-åringar - som kostar mellan 80 och 150 kr. Här hittar du säkert någonting som blir perfekt under julgranen! 

 

Read More

Härliga julklappar för 3-åringar (som kostar under 150 kr)

Vilka härliga leksaker finns för en 3-åring?

För 3-åringar finns det massor med härliga, färgglada leksaker som passar perfekt under julgranen! Här har vi samlat ett sortiment leksaker som kostar mellan 80 och 150 kr. Dessa leksaker är roliga och håller säkert länge! 

Read More

Ljuvliga julklappar för barn under 3 år (som kostar under 150 kr)

Letar du efter roliga julklappar till en 1-åring eller 2-åring?

Då har du kommit rätt! Här har vi samlat ett fantastiskt urval leksaker som kostar mellan 80 och 150 kr! Dessa leksaker är säkra och godkända för barn under 3 år, och passar perfekt till 1- och 2-åringar! 

Read More