Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Blogg - Presenttips

Presenttips - köp 4, betala för 3 och få presenterna inslagna

Vi vet precis hur det är...

Onsdag kväll är du sen att hämta på förskolan. Du rusar in genom dörren och där är det - inbjudningskortet till barnkalas, nu på lördag, kl 10 på morgonen!

Det finns ingen tid att köpa någonting till barnet...inte ikväll, inte imorgon kväll... kanske blir det någonting som du plockar upp från mataffären eller bensinmacken tidigt på lördag morgon? Om du har tid att åka förbi leksaksaffären med barnet... så slutar det kanske i tårar... för att du är trött och har bråttom, för att ditt barn också är trött och vill ha någonting, för att din treåring inte förstår varför kompisen ska få en gåva.

Ta det lugnt, vi kan hjälpa till...

Read More

Få dina julklappar innan julafton!

Här på ABC Leksaker jobbar vi för fullt för att se till att din beställning kommer fram så fort som möjligt! 

Vi vill vara helt säkra på att du får dina beställda varor innan julafton. 

Om du vill handla dina leksaker online hos ABC Leksaker vill vi helst ha din beställning så tidigt som möjligt... men senast tisdag den 18 december, kl 17.00.

 

Read More

Julklappar för barn - hitta enkelt

Årets bästa julklappar

Letar du efter bra julklappar till barn? Här har vi samlat årets bästa julklappstips - för varje ålder!

I varje åldersgrupp hittar du 30-50 populära leksaker som är godkända och säkra för barn. Om du har bråttom, är stressad, eller bara vill ha några snabba förslag, här hittar du våra bästa julklappstips!  

Read More

Julkalendrar - köpa färdigt eller skapa eget?

Vill du ha en julkalender till ditt barn? Det är kul att räkna ner dagarna till julafton - och det finns flera sätt att göra det på. Läs mer...Read More

Färdiga adventskalender paket - inslagna och klara

Ska du göra en adventskalender till ditt barn?

Det är så spännande att kunna öppna ett paket varje dag i december fram till julafton! Men... det kan vara svårt att hinna med allt som ska göras innan den första december. 

För att göra det enklare, har vi tagit fram vår egen adventskalender i tre versioner - en till barn under 3 åren för barn från 3-6 år, och en för barn från 7-10 år. I varje paket får man en säker, rolig sak som passar barnets ålder. Varje present är inslagen i en foliepåse med ett nummer (1-24) på - så du behöver inte göra någonting mer!

Read More

Spännande julklappar för 8+ åringar (som kostar under 150 kr)

Spännande presenter till 8-åringar, större barn och vuxna

Finns det roliga leksaker och spel till större barn? Visst, finns det! Och förhoppningsvis hittar du någonting här som lockar ditt barn till lek eller kreativitet - utan datorn eller mobilen! Här hittar du ett sortiment spel, skapande material och leksaker som kostar mellan 80 och 150 kr och som passar perfekt under julgranen!  

Read More

Underbara julklappar för barn i skolåldern (som kostar under 150 kr)

Roliga presenter till barn i skolåldern?

Letar du efter bra julklappar till 6-åringar och 7-åringar? Här hittar du ett unikt sortiment julklappar som kostar mellan 80 och 150 kr och som är säkra "hits" under julgranen - allt från pussel, pyssel, spel och leksaker!  

Read More

Fina julklappar för 4- och 5-åringar (som kostar under 150 kr)

Letar du efter presenter till 4- och 5-åringar?

Här har du ett roligt sortiment julklappar för 4-åringar och 5-åringar - som kostar mellan 80 och 150 kr. Här hittar du säkert någonting som blir perfekt under julgranen! 

 

Read More

Härliga julklappar för 3-åringar (som kostar under 150 kr)

Vilka härliga leksaker finns för en 3-åring?

För 3-åringar finns det massor med härliga, färgglada leksaker som passar perfekt under julgranen! Här har vi samlat ett sortiment leksaker som kostar mellan 80 och 150 kr. Dessa leksaker är roliga och håller säkert länge! 

Read More

Ljuvliga julklappar för barn under 3 år (som kostar under 150 kr)

Letar du efter roliga julklappar till en 1-åring eller 2-åring?

Då har du kommit rätt! Här har vi samlat ett fantastiskt urval leksaker som kostar mellan 80 och 150 kr! Dessa leksaker är säkra och godkända för barn under 3 år, och passar perfekt till 1- och 2-åringar! 

Read More