Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Blogg - Pysseltips

Pysseltips - måla din egen midsommarkrans

Midsommarsugen? Vi med!

Här får du en midsommarkrans att skriva ut och måla - en rolig förberedelse inför midsommarafton... eller en rolig aktivitet för en lugnare stund. Ja, den fungerar så klart till andra tillfällen än midsommar när man vill pryda sig med en blomsterkrans!

Read More

Färgläggning och målarböcker för vuxna

Färgläggning är inte bara för barn!

Visste du att även DU kan få fördelar av att färglägga bilder? Ja! Du läste rätt - även vuxna kan förbättra livet genom att färglägga bilder! Vi har ett underbart sortiment målarböcker för vuxna på hemsidan, och här kan du läsa mer!

Read More

Pysseltips: Gör en egen hitta-i burk

Letar du efter roliga aktiviteter som håller ditt barns intresse en stund?

Varför inte en göra en "hitta-i-burk"!

En hitta-i-burk är en flaska eller en burk fylld med ris, bönor, linser, sand eller någonting liknande... men genom att vrida och skaka burken kan man hitta roliga småleksaker gömda i. 

Det är roligt att skapa burken tillsammans, och sedan är själva burken rolig att leka med (och perfekt för tillfällen när barnet behöver leka lite tyst och lugnt).

Read More

Pysseltips - kakor till fåglarna

Våren kommer snart och fåglarna med den! De här fågelkakorna är roliga att göra tillsammans i köket, och de behöver inte ens gräddas i ugnen!Read More

Pysseltips - enkla origami tulpaner

Just när man börjar tröttna lite på vintern... så kommer tulpanerna! De är så vackra, och man vill bara fylla huset med dessa glada blommor!

Det är enkelt också att vika egna tulpaner, och de blir perfekta att sätta på kort eller att ha på bordet. 

Read More

Pysseltips - Våra bästa kreativa produkter för små konstnärer

Känner du dig kreativ? Ibland är det svårt att verkligen ta sig tid att låta kreativiteten flöda, men ditt barn har säkert inga problem! 

Ett tips för att uppmuntra kreativiteten hos barn är att ha en låda med konstnärsmaterial av god kvalitet till hands - redo när inspirationen dyker upp.

Här har vi valt ut flera underbara produkter som uppmuntrar kreativiteten hos barn. Små barn behöver kanske lite enklare produkter, men större barn kan verkligen uppskatta annorlunda och mer komplicerade kreativa utmaningar.


Read More

Pysseltips: 3 kreativa idéer till Alla hjärtans dag (från Ooly)

Det är kul att få lite inspiration till kreativiteten! Varför inte ta Alla hjärtans dag som motivation och börja skapa nu?!

Ooly har underbara kreativa produkter som gör skapandet roligt och enkelt! Här är tre idéer där Oolys produkter kan användas för att dekorera fint till Alla hjärtans dag!

Read More

Pyssla med barnen - skapa fönster-hjärtan till Alla hjärtans dag

Det är alltid kul att skapa någonting med barnen - och det här är ganska enkelt och passar barn i olika åldrar.

Jag tog idén från Martha Stewart, och hennes ser förstås jättefina ut! Men ibland är det svårt att skapa precis samma sak... så jag tänkte prova själv så att du får en känsla för hur det ser ut när någon som inte är lika kreativ som Martha gör dem!

Read More

Julpyssel - gör ett pepparkakshus av kartong

Har du tänkt göra ett pepparkakshus i år?

Pepparkakshus är roliga att göra, men det kan vara lite krångligt, särskilt för yngre barn. Att bygga och dekorera huset utan att en av bitarna går sönder, eller utan att hela huset ramlar ihop... Ja, det kräver både tålamod och skicklighet... någonting som ganska många barn inte riktigt har hunnit utveckla än. 

Har du fått några leveranser från oss eller någon annan inför julen?

Varför inte kombinera och återvinna - och göra ett pepparkakshus av gamla kartonger!

Vi visar dig hur...

Read More

Julpyssel - trolldeg juldekorationer

Du kan enkelt göra trolldeg med det som redan brukar finnas hemma - vetemjöl, salt, olja och vatten!

Degen är inte ätbar (och smakar inte gott heller), men när den har bakats håller den i åratal - perfekt för juldekorationer!

Read More