Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Blogg - Pysseltips

Pysseltips - Våra bästa kreativa produkter för små konstnärer

Känner du dig kreativ? Ibland är det svårt att verkligen ta sig tid att låta kreativiteten flöda, men ditt barn har säkert inga problem! 

Ett tips för att uppmuntra kreativiteten hos barn är att ha en låda med konstnärsmaterial av god kvalitet till hands - redo när inspirationen dyker upp.

Här har vi valt ut flera underbara produkter som uppmuntrar kreativiteten hos barn. Små barn behöver kanske lite enklare produkter, men större barn kan verkligen uppskatta annorlunda och mer komplicerade kreativa utmaningar.


Read More

Pysseltips - gratis målarsida från Mindware (Color Counts)

Vi har många fina målarböcker från Mindware - i flera olika serier.

Ibland kan det vara svårt att se vilka målarböcker är bra för just ditt barn. Visst kan man välja utifrån intresse (djur, blommor, äventyrare, mm) men tycker ditt barn om att måla efter siffror? Eller kanske prick-till-prick?

Vi är därför glada över att kunna erbjuda en gratis målarsida från Color Counts serien.

Read More

Pysseltips - Djeco folding art flexanimals och flexmonsters

Vi fick in två nya origami pysselsatser från Djeco förra veckan... och det var lite förvirrande, tyckte vi, att förstå exakt hur det skulle gå till. Så... vi öppnade Djecos nya "Folding Art - Flexanimals" för att förstå bättre. Här är en beskrivning av hur detta färgglada papperspyssel fungerar.

Om du vill se en video av hela processen är du välkommen till vår YouTube här: Djeco Folding Art - flexanimals.

Read More

Pysseltips - enkla origami tulpaner

Just när man börjar tröttna lite på vintern... så kommer tulpanerna! De är så vackra, och man vill bara fylla huset med dessa glada blommor!

Det är enkelt också att vika egna tulpaner, och de blir perfekta att sätta på kort eller att ha på bordet. 

Read More

Pysseltips - påskägg att måla från Ooly

Vad ska du göra i påsk?

Blir det middag med familjen? Påskäggsjakt? Påskris? Påskpyssel och andra dekorationer? 

Ibland är det skönt att ta lite tid att sitta och färglägga i lugn och ro. Här är det perfekta motivet - ett fint påskägg från Ooly!

Read More

Pysseltips - 5 roliga sätt att dekorera påskägg

Det är så roligt att dekorera till påsk!

Det är inte svårt att dekorera påskägg - här har vi några förslag som du enkelt kan göra hemma. Du behöver bara vanliga ägg - helst vita och helst hårdkokta - och lite konstnärliga material. Vi har främst använt oss av produkter från amerikanska Ooly, men även några andra!

Read More

Pyssla med barnen - skapa fönster-hjärtan till Alla hjärtans dag

Det är alltid kul att skapa någonting med barnen - och det här är ganska enkelt och passar barn i olika åldrar.

Jag tog idén från Martha Stewart, och hennes ser förstås jättefina ut! Men ibland är det svårt att skapa precis samma sak... så jag tänkte prova själv så att du får en känsla för hur det ser ut när någon som inte är lika kreativ som Martha gör dem!

Read More

Pysseltips - gratis prick-till-prick till julen (extreme!)

Dags för lite julpyssel? Varför inte testa en prick-till-prick med jultema?

Det är alltid kul att få "prova på" någonting innan man köper, och här får du en söt bild med jultema från Mindware. 

Vad föreställer bilden? Det får du komma fram till själv... men vi kan lova att det är en härlig bild som passar fint i december! Med "bara" 770 prickar har man sysselsättning en stund!

Read More

Julpyssel - så gör du en egen julstjärna

Vill du pynta till julen?

Här hittar du enkla instruktioner om hur du kan göra din egen julstjärna i papper. Du behöver bara papper, tejp och sax - och kanske även mönstret som är bifogat här: gör en julstjärna - ladda ner. Läs mer...

Read More

Pysseltips: färglägga annorlunda och öka kreativiteten

Vi har redan skrivit om hur bra det är för barn att färglägga bilder - det är utvecklande, kreativt, roligt...ända till dess att det blir tråkigt!

Ja, för tråkigt bir det om man använder samma kritor, samma vita papper, samma målarböcker och samma tuschpennor hela tiden.

Så...varför inte ge nytt liv till ditt barns kreativitet genom roliga, och lite annorlunda, produkter? Vi visar dig hur!

Read More