Här på ABC Leksaker jobbar vi för fullt för att se till att din beställning kommer fram så fort som möjligt!


Onsdag, 18 december kl 12.00

Vi vill vara helt säkra på att du får dina beställda varor innan julafton. Baby Santa - få julklappar innan julafton

Om du vill handla dina leksaker online hos ABC Leksaker vill vi helst ha din beställning så tidigt som möjligt... men senast kl 12, onsdag den 18 december.

Postnords sista dag för garanterad leverans av postpaket innan jul är torsdagen den 19 december. Vi skickar ut beställningar t o m fredag denna vecka.

För att vara på den säkra sidan har vi satt onsdag den 18 december, kl 12, som sista tid för garanterad leverans innan jul. Postnord är duktiga, men e-handeln växer och det har förekommit några förseningar. Och skulle något oväntat ske på vägen...


23 december kl 15:00

Sista dagen för att hämta beställningar på lagret är måndagen den 23 december, kl 15.


Baby Santa - få julklappar innan julaftonJullov

Vi hoppas att ni liksom vi själva kommer att fira jul med familjen. Vår hemsida är alltid öppen men beställningar som kommer in efter den 20 december kommer att levereras i början av januari. Kontoret är stängt under mellandagarna.


Öppetköp och bytesrätt i 365 dagar!

Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp hos oss. Därför erbjuder vi 365 dagar öppet köp. Du får handla i lugn och ro... och om din moster har köpt exakt samma sak till ditt barn som du, kan du enkelt skicka tillbaka den till oss!

God Jul och Gott Nytt År önskar Leigh, Emma, Marta, Annika, Benjamin och Jessica!