Fira Dinovember med busiga dinosaurier (2020)

Posted on 2020-11-02 08:58
av Leigh
I

November är kanske inte årets roligaste månad... den brukar vara kall och mörk och dagarna blir bara kortare och kortare. Det är dessutom lite för tidigt för alla fina juldekorationer.

Men, tänk om det ändå skulle hända något spännande denna mörka, kalla månad...om t ex dinosaurierna i leklådan vaknade till liv och ställde till det på nätterna...

Har det hänt dig? Det händer oss varje år... både hemma och på leksakslagret!


Vill du fira dinovember med oss?

Det är enkelt!

Du behöver bara några leksaksdinosaurier och lite kreativitet! 

Ska dina dinosaurier ställa till i köket? På frukostbordet? Eller vill de bara ha det roligt och spela spel, rita, måla och leka lite? 

Dinovember inspiration från 2017


 

Sagan bakom dinovember

Det var en gång... några kreativa föräldrar som började sätta upp hemmets leksaksdinosaurier i olika situationer, varje kväll under november månad, så att barnen hittade dem nästa morgon. Gissa om barnen tyckte det var spännande att vakna och se vilket bus dinosaurierna hittat på under natten! 

Föräldrarnas tanke var att inspirera sina barns leklust, fantasi och kreativitet - och att hjälpa dem att hitta det roliga, det spännande och det osannolika i vardagen. Det vill vi också göra!

Nu kan du följa deras äventyr på facebook och dino-leken har även blivit en barnbok (på engelska). Förstås kan du följa våra egna dinosaurier på ABC Leksakers facebook sida och instagram @abcleksaker

Behöver du dinosaurefigurer? Här hittar du våra dinosaurieleksaker!

 


Dinovember i flera år

Här kommer några dinobilder från tidigare år. Dela gärna dina egna dinovmberbilder med oss!

(och ja, det är jätteroligt att jobba på ett leksakslager!)

Holztiger dinosaurier i köket

Dinosaurier med inslagningspapper

Dinosaurier med målarfärg och plus-plus

Dinosaurier spelar spel

Glad Dinovember 2020!