Vi älskar Djeco!

Posted on 2016-12-08 09:18
av Leigh Neil
I

Djeco har så många fina produkter - det är verkligen ett rent nöje att öppna leveranserna och titta på alla fina saker i härliga färger och vacker design.

Djeco är ett franskt företag och produkterna "känns" lite franska i designen. Djeco är också extremt duktiga på allt som har med papper och kartong att göra - de har underbara pussel, kreativa målarset och härliga klistermärken.  

Här hittar du samtliga leksaker och barnprodukter från Djeco - pussel, ritset, målarfärg, craft-kits, träleksaker, mm!


Pussel av högsta kvalité

De flesta pappussel har en fin bild på ena sidan...men är fult grå på den andra...

Inte Djecos pussel - de är har en fin bild på framsidan men även en beläggning på baksidan som gör att de är fina på båda sidor och känns bra i händerna. (Här hittar du alla pussel från Djeco.)


Pussel med det lilla extra

Djecos pussel har alltid det lilla extra som gör de riktigt fina!

Silhuettpussel från Djeco kommer i en otroligt fin låda, vilket gör dem till en prydnad även på hyllan. Kanterna är starka och hållbara så att pusslet och kartongen håller länge.

Djecos "Observation pussel"-serie är kul-när man lagt pusslet är inte det roliga slut. Runt kanterna finns små bilder som man ska hitta i pusslet vilket gör det underhållande länge. Detta hjälper också barnet att förstå vilka bitar som är kantbitar vilket gör att pusslet blir lite enklare.   


Allting ingår

I Djecos målarset och andra skapande produkter finns ALLT man behöver med i paketet. Det enda man kan behöva är en sax. Det betyder att du kan öppna paketet och börja skapa på en gång!

 


"Craft-kits" där barnet verkligen lyckas

Det vi tycker är speciellt bra med Djecos målarset och andra skapande produkter är att de är designade så att barnet lyckas med sitt projekt -och när det är klart har det ett fint konstverk, redo att visas upp.

För de minsta finns det målarsatser med figurer att färglägga. Eftersom figurerna trycks ut från bakgrunden efteråt så spelar det ingen roll om den lille konstnären kan hålla sig inom ramarna eller inte. 

 


"Språk-fria" instruktioner

De flesta av Djecos "kits" har visuella instruktioner, med bilder, pil och siffror för att visa precis hur man ska göra. Det betyder att barnet ofta kan titta själv på instruktionerna (kanske med lite hjälp) - och att ingen läsning krävs. 

För spel och andra produkter som kräver skriftliga instruktioner finns de på 10 olika språk - inklusive på svenska!


Kreativa lösningar för kreativa produkter

Det är en sak att designa en målarbok... men det är en helt annan att göra det bra. Här har Djeco verkligen lyckats!

De fina "måla på en sidenscarf" set är så välutvecklade- det tog hela 3 år att ta fram produkten som nu fungerar precis som det tänkts. Själva paketet öppnas och blir ramen som håller sidenscarfen så att man kan måla på den utan att den rör vid bordet. Tyget är förimpregnerat med ett mönster och trycket gör att färgerna inte "blöder" från en form till en annan - mindre frustration och bättre slutresultat för barnet.

Djeco säljer också sandkonst där själva kartongen är designad för att vara som ett tratt - man lägger designen i kartongen, skakar sanden på, och sedan är det enkelt att ta sanden som blir över och hälla tillbaka den i burken. Smart!


Konstmaterial av god kvalitet för små konstnärer

Oavsett ålder har Djeco passande produkter för små (och stora) konstnärer. Fina färger, bra material, härliga produkter - allting är hur bra som helst!

Här hittar du pennor, kritor, målarfärg och andra konstmaterial från Djeco.


Roliga produkter i alla prisklasser

Djeco har fina, lite dyrare produkter, men även produkter som passar perfekt som kalaspresent till kompisar. Origami, kortspel, klistermärken, målarsidor och mycket annat finns till ett rimligt pris och blir garanterat en uppskattad present!


 

Detta är bara några anledningar till att vi är så glada över att ha Djecos fina produkter i vårt sortiment!

Det  ska bli så roligt och spännande att få se alla nyheter som kommer under 2017!!!