Nytt på lagret - Our Generation Dockor

Posted on 2018-02-08 18:08
av Leigh Neil
I

Precis före jul fick vi in en ny serie dockor - Our Generation! Dessa 46 cm långa dockor är godkända för barn från 3 år, men passar perfekt till lite större barn, från ca 5 år och uppåt.

Vi har många, fina dockor redan i vårt sortiment... så varför fastnade vi för Our Generation? Behöver vi verkligen flera dockor? Svaret är ja, absolut!


Our Generation har dockor för alla

I Our Generations sortiment finns det dockor med alla möjliga utseenden. Det finns dockor med rakt hår, lockigt hår, vågigt hår... och växande hår. Det finns alla möjliga hårfärger - mörk brun, röd, blond, röd... och även måla-det-själv. Det finns dockor som utforskar, som bakar, som surfar, som rider - ja, aktiviteter som barn i dockans lekålder kan dela med dockan. Vad kul att ha en docka som har samma (eller olika) intressen! 

I år kommer det två nya pojkdockor, och under sommaren kommer ännu en till. Ett nytt veterinärset, en skola och lite möbler gör så att dockan kan lekas med genom en hel dag. Det finns även en rullstol och kryckor som kommer senare under året.  


Our Generation har varierade och detaljerade lekset

Det finns massor med tillbehör för dockorna, allt från ett stall med hästar till en glassbil! Till våren kommer en veterinärset, en skola, ett strandhus, mm! Det finns hundar, reseset, vandringsset, campingset och mycket annat.

Det är inte bara utbudet av tillbehör utan detaljerna också, som är speciellt. Varje lekset har många (många!) smådelar, så att leken blir mer intressant, särskilt för större barn. (Our Generation glassbilen kommer med hela 125 extra delar!) 


Our Generation dockor kan förlänga lekåldern

Ja, det är faktiskt det vi tycker är allra viktigast, att barn vill leka längre, helt enkelt.

Idag finns det småbarn som bara vill sitta med paddan, och barn på lågstadiet som har slutat leka med leksaker. Det är kul att se att det kommer en ny leksak som kan  locka till sig större barn, och som vänder på trenden.  

Our Generation dockor har samma storlek som de poplära "American Girl" dockorna i USA. Där har man sett att barn leker med dockor ända upp till 11, 12 och t o m 13 års ålder. Barn leker tillsammans, de skapar fantasi, de spelar ut situationer som uppkommer på skolan och bland kompisar... och de har roligt!


Vi hoppas att Our Generation dockor ska locka flera barn till barnets viktigast jobb - leken!

Du hittar samtliga Our Generation dockor och tillbehör här.