Hemleverans med MyPack Home (tilläggstjänst)

Posted on 2020-03-24 10:52
av Jessica Larsson
I

Under dessa konstiga tider har flera av våra kunder frågat efter hemleverans. Nu är vi glada att kunna erbjuda det som ett alternativ till våra vanliga leveranser med PostNord.

De flesta av våra paket skickas med PostNords MyPack COLLECT vilket betyder att ditt paket kommer till ditt utlämningsställe med PostNord, och att du kan hämta ut ditt paket med kollinummer eller en kod i mobilen. Du kan läsa mer om appen och leveranser med MyPack Collect i bloggen här.

Hemleverans kommer att utföras ocskå med PostNord, med tjänsten MyPack HOME. Det kan köpas som ett tillägg med din vanliga beställning här:

PostNord MyPack HOME (tillägg)

Vi ber om ursäkt att det kan upplevas som lite annorlunda eller krångligt... Som du säkert vet är vi ett litet företag, och utvecklingen av fraktalternativ kan ta tid. Vi har nu hittat en lösning där hemleverans kan beställas som en produkt - vilket gör att vi kan erbjuda det på en gång, utan att vänta på ändringar av hemsidan.


Hur beställer jag hemleverans?

1) Handla som vanligt.

Först ska du handla exakt som vanligt - lägg produkterna som du vill ha i varukorgen. Om du vill ha leverans med MyPack Collect (med hämtning på ditt utlämningsställe) då behöver du inte göra någonting annorlunda. Du betalar 49 kr i frakt upp till 1000 kr, och fraktfritt över det.

2) Lägg till hemleverans i kundkorgen.

Om du vill ha hemleverans med MyPack Home måste du lägga till produkten "MyPack HOME (tillägg)" i kundkorgen precis som en vanlig produkt. Hemleverans kostar 99 kr, utöver det som du redan betalar i frakt. Så om du har handlat för under 1000 kr, betalar du 49 kr i frakt plus 99 kr i tillägg för hemleverans, dvs 148 kr totalt. Om du har handlat för över 1000 kr, betalar du endast 99 kr i tillägg för hemleverans.


Hur beställer man hemleverans med PostNord

Hur fungerar hemleverans?

När du har gjort klart din beställning och valt tillägget för hemleverans, packar vi din order och ditt paket lämnar vårt lager med PostNord. Du får ett SMS från PostNord med instruktioner och tidsintervaller för leverans. Du väljer önskad tid och PostNord levererar.


Hemleverans från PostNord

Andra frågor?

Hemleverans är helt nytt för oss, och vi försöker svara på dina frågor så bra vi kan. 

1) Om du inte svarar på PostNords SMS och INTE väljer en tidsinterval kommer ditt paket att hamna hos ditt ombud för hämtning. Det är extra viktigt att angivet SMS-nummer är korrekt. Tyvärr kan vi inte ta ansvar för felaktiga uppgifter i telefonnummer eller för kunder som inte svarar på PostNords meddelande. 

2) Om du inte är hemma på din förvalda tid kommer ditt paket att lämnas på ditt utlämningsställe för hämtning - det blir endast ett leveransförsök. Så.... välj ett tidsintervall där du är säker på att vara hemma, eller boka in att paketet kan lämnas utan kvittens. (Tyvärr kan vi inte återbetala dig tillägget pga missad leverans.)

Hemleverans utan kvittens

Vi hoppas att allt går bra och att det här ger dig ett nytt val under en annorlunda tid.


Vi vill så gärna erbjuda olika valmöjligheter när det kommer till leveranser, och vi hoppas att den här lösningen fungerar bra för dem som önskar det.