Årets bästa julklappar

Letar du efter bra julklappar till barn? Här har vi samlat årets bästa julklappstips - för varje ålder!

I varje åldersgrupp hittar du 30-50 populära leksaker som är godkända och säkra för barn. Om du har bråttom, är stressad, eller bara vill ha några snabba förslag, här hittar du våra bästa julklappstips!  

julklappar för bebisar från 0 år Julklappar för 1 åringar Julklappar för 2 åringar Julklappar för 3 åringar Julklappar för 4 åringar Julklappar för 5 åringar Julklappar för 6 åringar Julklappar för 7 åringar Julklappar för 8 åringar och större barn

Om du ser en leksak här som är NÄSTAN rätt, men kanske inte helt, klicka på den och du hittar flera förslag. Eller klicka på varumärken så hittar du fler varianter, och kanske något som passar just ditt barn.


Få dina julklappar inslagna

Kom ihåg att du även kan få dina julklappar inslagna - bara klicka på ditt val av papper, meddela vilka produkter som ska slås in, och om det ska vara något meddelande på paketet.

För mer information om att skicka julklappar till ett annat adress, klicka vidare i bloggen: Hur skickar man present till ett annat adress? 


Vi på ABC Leksaker hoppas att du får en roligt ocg stressfri julhandel. Vi hjälper dig så mycket vi kan, med ett underbart urval julklappar för alla åldrar, julklappstips, och som alltid, snabba leveranser och personlig kundservice!