Vi älskar nöjda kunder!

Posted on 2018-11-12 10:44
av Leigh Neil
I

Vi har alltid satsat på att ge den högsta nivån på kundservice som möjligt här på ABC Leksaker. Vi vill gärna att våra kunder ska uppleva en tydlig skillnad mot andra e-handelsbutiker, och att de ska vara glatt överaskade över deras sök- och köpupplevelse här på vår hemsida.

Vi ville hitta ett bra sätt att mäta vår kundservicenivå, och gick med i Trustpilots undersökningar för ett par år sedan. Sedan dess har vi fått kommentarer från nästan 3.000 kunder, och har legat i topp i kategorin Barnleksaker i över tre år. Nu har vi även kommit upp till #1 i den större kategori "Barnprodukter", vilket vi är jätte stolta över.

För att titta närmare på det som ni - våra kunder - säger om oss (och för att ha det lite roligt!) har vi gjort en "word cloud" med de populäraste orden som används i våra rescensioner under de senaste månader. Det var kul att se vilka ord som användes mest.

Några ord som vi tycker är särskilt viktiga är:


SNABB

Det största ordet på hela "wordclouden" var snabb - ett ord som vi är jättestolta över!

Vi försöker att alltid skicka iväg varje beställning så snabbt det bara är möjligt. Posten kommer till lagret varje dag kl 14.00 för att hämta våra paket och vi gör allt vi kan för att få med alla beställningar som har kommit in. Vi räknar med att kunna skicka ut beställningar som har kommit in innan kl 13.00, men vi hinner oftast med senare beställningar också.

Om vi inte kan skicka iväg en beställning av någon anledning, försöker vi ta kontakt med kunden så snabbt det bara går - vi mejlar eller ringer- så att vi snabbt kan lösa problemet och få iväg beställningen.

Vi fokuserar väldigt mycket på att vara snabba och det är verkligen kul att det uppskattas!


KVALITÉ, ANNORLUNDA, ROLIGA OCH PEDAGOGISKA

Den allra roligaste här på  ABC Leksaker är att hitta de bästa produkterna. Vi letar världen över för att leta reda på...

  • underbara tillverkare och leverantörer som satsar på kvalité och säkerhet
  • roliga leksaker som lockar barn till lek - inte bara idag, utan i flera år framöver
  • familjespel som passar både barn och vuxna
  • kreativa produkter som uppmuntrar barn till fantasilek och skapande aktiviteter
  • pedgogiska leksaker som framhäver viktiga färdigheter på nya och kreativa sätt

För att hitta våra produkter går vi på olika mässor, kollar i leksaksbutiker i olika länder, läser igenom rekommendationer från olika leksaks-experter - och vi får även förslag från våra kunder på roliga och annorlunda produkter. Vi börjar alltid med produkten som vi vill ha... och sedan löser vi hur vi kan få ut den på hyllorna och ut i webbutiken på bästa sätt.

I dagsläget har vi över 4.000 produkter från ca 100 olika leverantör från Sverige, USA, Tyskland, UK, Schweiz, Frankrike, Holland, Danmark, Italien, Israel, mfl. Vi är exklusiva återförsäljare i Sverige för ganska många produkter.

 


SMIDIGT OCH ENKELT

Det är förstås superviktigt att Ni - våra kunder - kan hitta enkelt, betala enkelt och känna Er trygga med hemsidan. Det har vi lagt mycket fokus på under de senaste åren.

Vi designade om vår hemsida från grunden och lanserade en helt ny hemsida i september 2015... och vi planerar nästa version redan nu. Det är kul att så många av Er har tyckt att det är smidigt och enkelt att hitta produtker och lägga en beställning.

Det kan naturligtvis alltid göras förbättringar av hemsidan och vi jobbar ständigt med, på olika sätt, att hjälpa Er att undvika problem, att hitta enklare, att betala på just det sätt  som passar bäst, osv. Vi har flera projekt på gång med att förenkla köpupplevelse och att förbättre produktinformation, mm. 

Så vårt mål för framtiden är: ännu smidigare och ännu enklare!

 


TOPPEN, BRA, SUPER, NÖJD OCH FANTASTISKT

är ord som vi bara är så glada för att få! Det är med ett stort leende vi läser era snälla kommentarer och betyg!

 


Stor tack till alla våra kunder som har bidragit till våra ord! Det är kul att vara nummer 1 på Barnleksaker och vi hoppas att vi kan vara kvar där länge. Med Er hjälp - genom bra och konstruktiv feedback, så kan vi fortsätta att bli bättre!

Tänk också på att Era kommentarer kan hjälpa andra att ta beslut - information om företaget som här på Trustpilot, men även på produkt rescenscioner direkt på hemsidan.