Leksaker till landet? Vi ordnar det!

Dags att gå på semester? 

Även om du inte är hemma kan du enkelt beställa leksaker var än du är i Sverige! Vi jobbar hela sommaren och kan snabbt leverera dina leksaker, spel, pussel, mm!

Betalning med Klarna

Om du har handlat hos oss tidigare... eller handlat tidigare hos en annan butik som har Klarna som betalningsmetod... är det super enkelt att genomföra köpet i kassan. Oftast är dina uppgifter redan ifyllda från dina tidigare köp, så du behöver bara trycka på "gå till betalning", välj din betalningsmetod och bekräfta köpet. 

Leverans till ditt sommarställe

Leverans till en annan adress

Om du inte vill ha dina leksaker hemskickade kan du ändra din leveransadress direkt på hemsidan. Dina primära uppgifter ska inte ändras, men du kan klicka på "Ändra" under "Leverans" för att lägga i ditt sommarställe. 

(Obs - du kanske behöver bekräfta ändringen i leveransadress med din mobilt-bank-id som en extra säkerhet.)

Omgående leverans

Vi jobbar hela sommaren, med samma snabba leveranser som vanligt. Så om du ser att vädret inte kommer att vara så bra ut och vill ladda på med några pussel och spel så kan du göra det enkelt! Eller om dina uteleksaker behöver förnyas kan du göra det också! Fyller någon år? Vi kan förstås ordna inslagna paket!

Trevlig sommar önskar vi här på ABC Leksaker!