Lektips - fina träfigurer från Holztiger

Posted on 2017-03-08 12:04
av Leigh Neil
I

Äntligen har de fina träfigurerna från Holztiger börjat strömma in igen!

Vad har problemet varit?

Till en början...

var figurerna en stor succé för företaget. De upptäcktes av fler och fler och de hade svårt att komma i kapp med alla beställningar. 

Därefter...

drabbades fabriken i Rumänien av en stor översvämning. Det har tagit flera månader för dem att återhämta sig efter detta. 

Vi beklagar verkligen att vi inte har ett stort lager med produkterna men vi har beställt in allt som går att få få tag i...och nu har som sagt figurerna äntligen börjat strömma in igen!

Vilken salig blanding sen...med denna leverans har vi fått en dinosaurie, ett par bondgårdsfigurer, några skogsdjur, en tiger, ett par husdjur, en val...och ett höstträd - verkligen "something for everybody"! 


 Svan och älg från Holztiger träfigurer

Så vad är då så speciellt med Holztiger? Figurer är helt underbara, helt enkelt.

HANDGJORDA

Varje figur är unik - handgjord och handmålad med vattenbaserade pigment. Varje figur täcks därefter med ett tunt lager vattenbaserad, giftfri topplack så att figurerna är enkla att rengöra med ett fuktig trasa.

EKOLOGISKA

Figurerna tillverkas av trä från FSC skog. Tillverkningen sker inom Europa - vilket betyder närliggande produktion med mindre frakt och påverkan på miljön.

Det  jag tycker allra bäst om är att man verkligen kan se träet - särskilt på de ljusare figurer!

Vi håller nu tummarna för att flera figurer trillar in - här kan du se hela vårt sortiment Holztiger träfigurer!